Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020

ΗΠΑ: Έλληνας ο νέος Υφυπουργός Άμυνας της χώρας

Από πού είναι η καταγωγή του;

13 Αυγούστου 2020 15:45
ΗΠΑ: Έλληνας ο νέος Υφυπουργός Άμυνας της χώρας
Αρθρογράφος: Ραφαήλ Αλαγάς
ΡΑΦΑΗΛ ΑΛΑΓΑΣ

Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν τον νέο Υφυπουργό Άμυνας και το όνομά του είναι Μιχάλης Κράτσιος-Κοτσακάς, που είναι Έλληνας και προέρχεται από το χωριό Βολισσός της Χίου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Κοινότητας Βολισσού Σωτήρη Παραδείση «γνωστός στους περισσότερους από τις συχνές επισκέψεις του στο χωριό του, τόσο ο νέος υφυπουργός όσο και οι γονείς του, ο κ. Γιάννης Κράτσιος και η κ. Μαίρη Κοτσακά, αποτελούν πρόσωπα αγαπητά στη μικρή κοινωνία της Βολισσού. Φέτος, λόγω του κορονοϊού, ο Μιχάλης Κράτσιος-Κοτσακάς δεν μπόρεσε να έρθει στη Βολισσό, όμως πέρυσι το καλοκαίρι είχε έρθει για σύντομες διακοπές, αν και ήταν ήδη διευθυντής του Γραφείου Τεχνολογίας του Λευκού Οίκου», ενώ πρόσφατα οι Αμερικανοί έριξαν «βόμβα» στην Ελλάδα.

ΗΠΑ: Έλληνας ο νέος Υφυπουργός Άμυνας της χώρας

Σε συγχαρητήρια επιστολή του το Συμβούλιο της Κοινότητας Βολισσού, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναφέρει:

«Κύριε υφυπουργέ, αγαπητέ Μιχάλη

Οι κάτοικοι της Βολισσού και οι όπου γης Βολισσιανοί αισθάνθηκαν ξεχωριστή χαρά και μεγάλη περηφάνια μόλις πληροφορήθηκαν την τοποθέτησή σας στη θέση του υφυπουργού Άμυνας των ΗΠΑ.

Τα συναισθήματα αυτά είναι απόλυτα φυσιολογικά γιατί και η οικογένειά σας και εσείς προσωπικά είστε άνθρωποι που από τα παιδικά σας χρόνια ζυμωθήκατε με τα Βολισσιανά στοιχεία και έχετε την αμέριστη εκτίμηση των συγχωριανών σας.

Για την εκτίμηση προς το πρόσωπό σας και την οικογένειά σας δεν στηριζόμαστε σε αόριστες πληροφορίες τρίτων αλλά στην προσωπική αντίληψη των ανθρώπων που σας γνωρίζουν προσωπικά και είναι η μεγάλη πλειοψηφία των Βολισσιανών.

Οι εξαιρετικές σπουδές σας, η επιστημονική και τεχνοκρατική εμπειρία σας και το ήθος σας εγγυώνται ότι και στο μέλλον θα εξακολουθείτε να τιμάτε τη Βολισσό με τις επιτυχίες σας.

Διερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των Βολισσιανών σάς απευθύνουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια και περιμένουμε, με λαχτάρα, τη στιγμή που οι συνθήκες και οι υποχρεώσεις σας θα σας επιτρέψουν να ξαναβρεθείτε ανάμεσά μας, προκειμένου να σας υποδεχτούμε με όλη μας την αγάπη και με κάθε τιμή».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share