Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

«Ο Γολγοθάς της Ιωάννας συνεχίζεται...» - Συγκλονίζει ο δικηγόρος της 34χρονης

Όλα όσα είπε

13 Αυγούστου 2020 12:20
«Ο Γολγοθάς της Ιωάννας συνεχίζεται...» - Συγκλονίζει ο δικηγόρος της 34χρονης
Αρθρογράφος: Ραφαήλ Αλαγάς
ΡΑΦΑΗΛ ΑΛΑΓΑΣ

Συγκλονίζει ο δικηγόρος της 34χρονης Ιωάννας, που είχε δεχθεί την επίθεση με βιτριόλι και νωρίτερα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, με τον Απόστολο Λύτρα, όμως, να επισημαίνει πως τα βάσανα δεν τελειώνουν εδώ και η ψυχολογία της συνεχίζει να είναι κακή.

«Η Ιωάννα παρέμεινε στο νοσοκομείο 85 μέρες», είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της 34χρονης κ.Απόστολος Λύτρας μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

«Πήγε σπίτι της κι αυτό είναι ένα πρώτο βήμα, αλλά ο Γολγοθάς και το μαρτύριο δεν τελειώνει εδώ. Θα πρέπει να επισκέπτεται το νοσοκομείο κάθε εβδομάδα για τις απαραίτητες ιατρικές ενέργειες. Θα γίνονται μικροεπεμβάσεις ενώ αργότερα θα συνεχιστούν και τα χειρουργεία» είπε.

Η ψυχολογία της 34χρονης, όπως του μετέφερε η μητέρα της Ιωάννας, είναι πολύ πεσμένη.

Σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης, «η Ιωάννα γνωρίζει ότι δεν υπάρχει κάποιo νέο στοιχείο για την υπόθεση. Γνωρίζει επίσης ότι με βάση το αποδεικτικό υλικό,προκύπτει με σαφήνεια πως η κατηγορούμενη τέλεσε την πράξη. Από εκεί και πέρα εκείνο που ακόμη δεν έχει διερευνηθεί είναι από πού προμηθεύθηκε το καυστικό υγρό».

Και συνέχισε: «Η κατηγορουμένη δεν έχει απολογηθεί, αλλά τα στοιχεία εις βάρος της είναι συντριπτικά, συνεπώς πιστεύω ότι κάποια στιγμή η απολογία της θα είναι μια τυπική διαδικασία».

Σχετικά με το πώς οδηγήθηκε η 35χρονη στην φριχτή πραξη είπε: «Με βάση τη δικογραφία ένιωθε υποτιθέμενη απειλή μόνο και μόνο επειδή ο υποτιθέμενος σύντροφός της είχε αποστείλει αίτημα φιλίας και είχε μια απλή συνομιλία με την Ιωάννα».

Η ηθική δικαίωση της Ιωάννας «θα είναι να τιμωρηθεί με τον τρόπο που πρέπει η κατηγορούμενη», ενώ επισήμανε ότι δεν ήταν αυτονόητο πως μετά από μια τέτοια επίθεση η Ιωάννα θα ζούσε. «Όπως είπε και η γιατρός της, από τέτοιου είδους επιθέσεις έχουν πεθάνει άνθρωποι».

Θα ακολουθήσουν κι άλλα χειρουργεία σε δεύτερο χρόνο, αλλά και μια μάχη να επουλώσει όσο γίνεται τα ψυχικά τραύματα που άφησε η επίθεση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share