Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Από το μεσημέρι του Σαββάτου μέχρι και το πρωί της Κυριακής..." - Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη για τον καιρό

Τι μας περιμένει σήμερα αλλά και το Σαββατοκύριακο;

13 Αυγούστου 2020 08:15
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την πρόγνωση του καιρού έκανε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στο Σαββατοκύριακο του Δεκαπενταύγουστου. Τι τόνισε ο μετεωρολόγος;

Συγκεκριμένα, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης είπε για σήμερα Πέμπτη 13/08, ότι τα μελτέμια επιμένουν στο Αιγαίο, ενώ ότι θα σημειωθούν και μπόρες το απόγευμα στα Βόρεια, όπως είδαμε και στην πρόγνωση της ΕΜΥ. Όσον αφορά το Σαββατοκύριακο είπε χαρακτηριστικά: "Τα μελτέμια θα χαρακτηρίζουν και το Σαββατοκύριακο. Από το μεσημέρι του Σαββάτου μέχρι και το πρωί της Κυριακής, ενδέχεται να έχουμε ισχυρές καταιγίδες στη Βόρεια Ελλάδα και κυρίως στη Μακεδονία".

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από τον έμπειρο μετεωρολόγο:

"Προς το Δεκαπενταύγουστο δεν αποκλείονται και..." - Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό

Ο Σάκης Αρναούτογλου, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έκανε την πρόβλεψη του για την πορεία του καιρού. Τι ανέφερε για τον Δεκαπενταύγουστο;

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος μετεωρολόγος αναφέρθηκε σε τοπικές καταιγίδες που θα εκδηλωθούν στην αρχή της νέας εβδομάδας -δείτε εδώ τι συμβαίνει με την κακοκαιρία στην Εύβοια- και συνέχισε λέγοντας πως οι θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε την ανάρτησή του αναλυτικά παρακάτω:

"Όσον αφορά στην εξέλιξη του καιρού για τις επόμενες ημέρες εκτός από κάποιες διάσπαρτες μπόρες η και τοπικές καταιγίδες που θα εκδηλωθούν αύριο Δευτέρα σε Κρήτη και Δωδεκάνησα καθώς και στα ορεινά της βορειοδυτικής Ελλάδας ο καιρός από την Τρίτη μέχρι και το Δεκαπενταύγουστο φαίνεται να κυλά ομαλά.

Ενδείξεις για άστατο καιρό στα ορεινά ηπειρωτικά και στην βόρεια Ελλάδα υπάρχουν κυρίως για μετά τις 16 με 17 Αυγούστου!

Οι άνεμοι στα πελάγη μέχρι και την Τετάρτη δεν πρόκειται να ξεπεράσουν 4 με 5 και στο κεντρικό και Νότιο Αιγαίο 6 μποφόρ με μικρή μόνο ενίσχυση την Πέμπτη. Την Παρασκευή και το Σάββατο στο κεντρικό και το Νότιο Αιγαίο θα φτάσουν τα 6 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει κάποια άνοδο τις επόμενες ημέρες στα περισσότερα Ηπειρώτικα πεδινά τμήματα και το μεσημέρι και θα αγγίζει και τους 34 με 35 προς το Δεκαπενταύγουστο δεν αποκλείονται και 36 με 37 βαθμοί στις ευπαθείς στη ζέστη περιοχές!

Τέσσερις με πέντε βαθμούς θα είναι χαμηλότερη θερμοκρασία στα ορεινά και στα νησιά καθώς και στις περισσότερες παράκτιες περιοχές.

Με εκτίμηση Σάκης Αρναούτογλου".

Η ανάρτησή του στο Facebook:

Όσον αφορά στην εξέλιξη του καιρού για τις επόμενες ημέρες εκτός από κάποιες διάσπαρτες μπόρες η και τοπικές καταιγίδες...

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Sunday, August 9, 2020
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share