Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

27χρονος αστυνομικός ασέλγησε σε πτώμα 34χρονης γυναίκας (Video)

Φρίκη

12 Αυγούστου 2020 15:18
27χρονος αστυνομικός ασέλγησε σε πτώμα 34χρονης γυναίκας (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αποτροπιασμό προκαλεί η πράξη του 27χρονου αστυνομικού David Rojas στο Λος Άντζελες, ο οποίος ασέλγησε στο πτώμα της 34χρονης Elizabeth Baggett, που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

«Θέλω δικαιοσύνη για την κόρη μου» λέει η μητέρα της γυναίκας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Η οικογένεια της 34χρονης υπέβαλε μήνυση για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής και κακομεταχείριση της σορού. Ακόμα ένα φρικιαστικό γεγονός μετά τον άνδρα που ασελγούσε σε πτώμα στη μέση του δρόμου.

Στις 20 Οκτωβρίου 2019 ο 27χρονος αστυνομικός πήγε στο σπίτι της γυναίκας, που είχε πάρει μεγάλη δόση ναρκωτικών για να καταγράψει το περιστατικό και βλέποντας το πτώμα της Elizabeth χάιδεψε τα στήθη της, κάτι που καταγράφηκε από την κάμερα που έφερε πάνω του.

«Ένιωσα σοκ και αηδία» είπε η μητέρα της όταν την ενημέρωσαν για το τι είχε συμβεί στο πτώμα της κόρης της. «Είναι ένας εφιάλτης» πρόσθεσε.

Συγκίνηση προκάλεσε στο δικαστήριο το γράμμα που είχε γράψει ο 6χρονος γιος του θύματος, που ήθελε να γίνει αστυνομικός όταν μεγαλώσει. «Μετά το χαμό της μαμάς μου και το τι της έκανες δεν μπορώ να κοιμηθώ. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ένα "γιατί"» έγραφε χαρακτηριστικά.

Ο αστυνομικός πριν ασελγήσει το στο πτώμα προσπάθησε να απενεργοποιήσει την κάμερα που έφερε πάνω του, όμως δεν τα κατάφερε και έτσι οι πράξεις του καταγράφηκαν.

Σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κακούργημα και βγήκε από τη φυλακή πληρώνοντας εγγύηση 20.000 δολαρίων.

59χρονος στραγγάλισε 12χρονο και μετά βίασε το άψυχο σώμα του

Φρίκη προκαλεί η δολοφονία και ο βιασμός του άψυχου κορμιού ενός 12χρονου αγοριού στο Ντνιπροπετρόφσκ της Ουκρανίας από 59χρονο παιδεραστή. Επίσης, μια φρικιαστική δολοφονία συνέβη στη Ρωσία όπου 23χρονη νταντά στραγγάλισε, έσφαξε και έκαψε ένα μωράκι μόλις 6 μηνών το οποίο υποτίθεται ότι πρόσεχε.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο 12χρονος επέστρεφε στο σπίτι του από προπόνηση ποδοσφαίρου, όταν τον πλησίασε ο 59χρονος και του έπιασε κουβέντα. Ο άνδρας κέρδισε την εμπιστοσύνη του αγοριού και προσφέρθηκε να του αγοράσει γλυκά από κοντινό κατάστημα. Εικόνες από κάμερες ασφαλείας δείχνουν το παιδί να στέκεται δίπλα στον δράστη στο κατάστημα, ενώ από άλλη κάμερα έχουν καταγραφεί να περπατούν μαζί.

Στη συνέχεια ο 59χρονος προσκάλεσε το παιδί, να του δείξει ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο σε πάρκο της περιοχής. Ανυποψίαστο το 12χρονο αγόρι τον ακολούθησε, με το ανθρωπόμορφο τέρας να εκτελεί το αποτρόπαιο έγκλημά του. Σύμφωνα με τα στοιχεία που επικαλείται το δημοσίευμα, ο 59χρονος ανενόχλητος πλέον βίασε τον 12χρονο και τον στραγγάλισε.

Οι γονείς του παιδιού που ανησύχησαν για την αργοπορία του και καθώς δεν απαντούσε στο κινητό του, ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα. Από το σήμα του κινητού του αγοριού έστρεψαν τις έρευνες τους στην περιοχή του πάρκου και σύντομα βρέθηκαν στο εγκαταλελειμμένο κτίριο.

Εκεί αντίκρισαν τον 59χρονο να είναι ξαπλωμένος μπρούμητα πάνω σε ένα στρώμα γεμάτο ρούχα. Στο πρόσωπό του είχε αίματα, ενώ το παντελόνι του ήταν ακόμη κατεβασμένο. Σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί διαπίστωσαν σηκώνοντας τον, ότι ανάμεσα στα ρούχα βρισκόταν το άψυχο κορμί του 12χρονου, στο οποίο το ανθρωπόμορφο κτήνος έκανε σ3ξ.

Ο 59χρονος ο οποίος όπως αποδείχθηκε, ήταν άστεγος, ο οποίος διέμενε στο συγκεκριμένο κτίριο, συνελήφθη και τώρα αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share