Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

26χρονη δέχθηκε άγρια επίθεση από τρομαγμένο σκύλο - Της κομμάτιασε το πρόσωπο

Σοκ

11 Αυγούστου 2020 16:22
26χρονη δέχθηκε άγρια επίθεση από τρομαγμένο σκύλο - Της κομμάτιασε το πρόσωπο
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια 26χρονη δέχθηκε άγρια επίθεση από έναν τρομαγμένο σκύλο, ο οποίος της κομμάτιασε το πρόσωπο! Ενώ, μια ιστορία που προκαλεί οργή, είναι με ένα σκυλάκι που καλύφθηκε, από έναν μανιακό, με ισχυρή κόλλα.

Συγκεκριμένα, η 26χρονη Amber Esala, από την παραλία Βιρτζίνα στις ΗΠΑ, γιόρταζε την Ημέρα της Ανεξαρτησίας στις 4 Ιουλίου, όταν μακρινά πυροτεχνήματα φόβισαν ένα Γερμανικό Ποιμενικό που πρόσεχε με τον 24χρονο σύντροφό της, Kyle, και την 11χρονη κόρη τους, Raelynn.

Ο πανικοβλημένος σκύλος επιτέθηκε στο πρόσωπο της Amber, προκαλώντας τραγικές πληγές που άφησαν τα χείλη της κατεστραμμένα και τη μύτη της τεμαχισμένη στα δύο.

«Ο φίλος μου και εγώ καθόμασταν στο έδαφος με ένα Γερμανικό Ποιμενικό που οι γείτονές μας έτυχε να προσέχουν τη νύχτα. Αυτό το συγκεκριμένο σκυλί φαινόταν ωραίο αλλά λίγο φοβισμένο λόγω των πυροτεχνημάτων που ξεκίνησαν», δήλωσε.

Θυμάμαι ότι ήταν ήσυχο και στη συνέχεια ακούσαμε μια δυνατή έκρηξη πυροτεχνημάτων στο δρόμο. Η τελευταία εικόνα που είχα ήταν το σκυλί πρόσωπο με πρόσωπο. Θυμάμαι τα μάτια του σκύλου να κλειδώνουν με τα δικά μου πριν μου επιτεθεί.

Επέστρεψα στην πραγματικότητα όταν σηκώθηκα και το αίμα έπεφτε κάτω. Ήμουν τόσο μπερδεμένη και το μόνο που μπορούσα να θυμηθώ ήταν να λέω:«Το πρόσωπό μου, το πρόσωπό μου είναι κατεστραμμένο».

Με μετέφεραν εσπευσμένα στο πρώτο νοσοκομείο. Ήταν ερώτηση μετά από ερώτηση και το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ ήταν τη μικρή μου να κοιμάται στο κρεβάτι της. Η σκέψη της ότι πρέπει να ξυπνήσει χωρίς τη μαμά της πραγματικά με τρόμαζε».

Αφού έφυγε από το νοσοκομείο μετά από ώρες χειρουργικής επέμβασης την επόμενη μέρα, η Amber ανησυχούσε αρχικά ότι οι πληγές της θα τρομάξουν την κόρη της, αλλά μια τεράστια αγκαλιά όταν επέστρεψε στο σπίτι σταμάτησε αυτές τις αμφιβολίες.

Τώρα πάνω από ένα μήνα από το ατύχημα, η Amber υποφέρει από νυχτερινούς εφιάλτες μερικές φορές αισθάνεται λυπημένη όταν κοιτάζει στον καθρέφτη.

Παρόλο που δυσκολεύεται να χαμογελάσει λόγω της απώλειας της αίσθησης στο πρόσωπό της, η Amber είναι αποφασισμένη να μην αφήσει τον εαυτό της να προσδιοριστεί από τα σημάδια της και αντ 'αυτού τα αγκαλιάζει.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share