Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έρρικα Πρεζεράκου: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία της (Video)

Το συγκινητικό της μήνυμα

11 Αυγούστου 2020 11:47
Έρρικα Πρεζεράκου: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία της (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ευχάριστα νέα για την Έρρικα Πρεζεράκου μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε στην Κύθνο. Η πρωταθλήτρια, με ένα νέο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο ΚΑΤ που νοσηλεύεται, ανακοίνωσε πως ο παράμεσός της είναι λειτουργικός.

"Οι προσευχές σας εισακούστηκαν και ο παράμεσος είναι ζωντανός, είναι εδώ και είναι υγιής. Είμαι χαρούμενη, είμαι πολύ χαρούμενη και σας ευχαριστώ πολύ όλους. Μπορεί να μην έχω απαντήσει σε όλους αλλά σας ευχαριστώ πολύ», λέει η Έρρικα Πρεζεράκου σε βίντεο που ανέβασε στο οποίο δείχνει πολύ συγκινημένη.

Σημειώνεται ότι η Έρρικα Πρεζεράκου έπεσε στη θάλασσα από ταχύπλοο με αποτέλεσμα να υποστεί ακρωτηριασμό στα δάχτυλα του χεριού της από την προπέλα. Άμεσα διεκομίσθη στο ΚΑΤ όπου οι γιατροί κατάφεραν μετά από ένα 5ωρο χειρουργείο να πετύχουν συγκόλληση. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό αυτό δεν ήταν εφικτό για το μικρό δάχτυλο του δεξιού της χεριού.

Δείτε το νέο μήνυμα της Έρρικας Πρεζεράκου:

Τα συγκινητικά λόγια της Έρρικας Πρεζεράκου μετά το δύσκολο χειρουργείο

Μετά το ατύχημα που είχε στο σκάφος και το 5ωρο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθη, η Έρρικα Πρεζεράκου είπε τα πρώτα της λόγια μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύεται.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντό, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο στο οποίο θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους της έστειλαν θετικά μηνύματα.

«Ηλιόλουστά μου πλάσματα, χθες είχα ένα ατύχημα. Ευχαριστώ πολύ το Εθνικό Σύστημα Υγείας γιατί κατάφερα να έρθω πάρα πολύ γρήγορα από την Κύθνο. Είχα ένα 5ωρο χειρουργείο, με τον γιατρό μου τον κύριο Σπυρίδωνος, ο οποίος πραγματικά έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Όμως, εσείς, με έχετε συγκινήσει πάρα πολύ με τα μηνύματά σας, με την υποστήριξή σας. Πραγματικά νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη που σας έχω στη ζωή μου», είπε η Έρρικα Πρεζεράκου.

Δείτε τη συγκινητική της ανάρτηση:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share