Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Αφού μας έκαψε και μας έπνιξε, ο καιρός τις επόμενες ημέρες θα...» - Η πρόβλεψη του Τάσου Αρνιακού για την εξέλιξη των φαινομένων (Video)

Αναλυτική πρόγνωση του έμπειρου μετεωρολόγου

11 Αυγούστου 2020 11:25
«Αφού μας έκαψε και μας έπνιξε, ο καιρός τις επόμενες ημέρες θα...» - Η πρόβλεψη του Τάσου Αρνιακού για την εξέλιξη των φαινομένων (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αφού μας έκαψε και μας έπνιξε, ο καιρός τις επόμενες ημέρες θα είναι καλοκαιρινός, σύμφωνα με την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού. Με τον υδράργυρο να φτάνει τους 35-36 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια θα έχουμε σε ολόκληρη την χώρα με κάποιες σποραδικές βροχές στα ορεινά της χώρας. Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 6-7 μποφόρ. Επίσης, ο Σάκης Αρναούτογλου, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έκανε την πρόβλεψη του για την πορεία του καιρού, μέχρι και για το Δεκαπενταύγουστο.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του μετεωρολόγου:

«Σε καλοκαιρινό μοτίβο ο καιρός...» Η αρχική πρόβλεψη του Κλέαρχου Μαρουσάκη για το Δεκαπενταύγουστο (Video)

Σε καλοκαιρινό μοτίβο θα κινηθεί από σήμερα ο καιρός, σύμφωνα με την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη, ο οποίος έκανε και μία αρχική εκτίμηση για το Δεκαπενταύγουστο. Επίσης, ο Σάκης Αρναούτογλου, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έκανε την πρόβλεψη του για την πορεία του καιρού, μέχρι και για το Δεκαπενταύγουστο.

Πιο αναλυτικά, για σήμερα Τρίτη, η ηλιοφάνεια θα κυριαρχήσει σε όλη τη χώρα και μόνο τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν κάποιες τοπικές καταιγίδες σε ορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας. Στο πεδίο των ανέμων, τόσο μέσα στο Ιόνιο όσο και στο Αιγαίο θα επικρατούν βοριάδες.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share