Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σοκ στην Καλλιθέα: 67χρονος επιτέθηκε στη σύζυγό του με τσεκούρι - Νέα στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία (Video)

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της επίθεσης

11 Αυγούστου 2020 09:07
Σοκ στην Καλλιθέα: 67χρονος επιτέθηκε στη σύζυγό του με τσεκούρι - Νέα στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκαριστικά είναι τα νέα στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (10.08.2020) στην Καλλιθέα, όταν ένας 67χρονος άνδρας χτύπησε την γυναίκα του με τσεκούρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, ο 67χρονος αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού και η 54χρονη του ζήτησε διαζύγιο. Εκείνος εξοργίστηκε και άρχισε να την κυνηγά με το τσεκούρι. Η γυναίκα βγήκε στον δρόμο, ζητώντας βοήθεια, αλλά ο σύζυγος της κατάφερε να την ακινητοποιήσει, χτυπώντας την με το τσεκούρι στον σβέρκο και στην πλάτη.

Εκείνη τη στιγμή, ένας νεαρός με ηλεκτρικό πατίνι, έπεσε πάνω του για να τον σταματήσει, ενώ μόλις είχε φτάσει στο σημείο και η αστυνομία. Στη θέα των αστυνομικών, ο 67χρονος έστρεψε το τσεκούρι προς το μέρος του και άρχισε να χτυπά το κεφάλι του! Και οι δύο νοσηλεύονται στον Ερυθρό Σταυρό, και δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.

Φρίκη στην Καλλιθέα: 58χρονη ζούσε μαζί με τη νεκρή μητέρα της (Video)

Μια ανθρώπινη τραγωδία ξετυλίχθηκε στην Καλλιθέα, όπου μία 58χρονη γυναίκα ζούσε επί τουλάχιστον τρεις εβδομάδες μαζί με τη νεκρή μητέρα της.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό του «Mega», εντόπισαν την ηλικιωμένη σε προχωρημένη σήψη, στο ισόγειο διαμέρισμα της 58χρονης. Ενώ, με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η έρευνα των αρχών στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι που είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.

Λόγω της δυσοσμίας και της αποπνικτικής ημέρας, οι γείτονες ειδοποίησαν τις αρχές, οι οποίες διαπίστωσαν ότι στην ντουλάπα του διαμερίσματος βρισκόταν τυλιγμένο με νάιλον το άψυχο σώμα της γυναίκας.

Μάλιστα, η 58χρονη είχε σφραγίσει όλα τα παράθυρα και τις πόρτες του σπιτιού. Όπως φέρεται να δήλωσε στους Αστυνομικούς, δεν είχε χρήματα για την κηδεία και γι’ αυτό προτίμησε να «φυλάξει» η ίδια τη σορό της μητέρας της. Οι αρμόδιες αρχές διέταξαν τον εγκλεισμό της 58χρονης σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share