Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Τραγωδία στο Δήμο Αχαρνών: Τρένο παρέσυρε και σκότωσε άνθρωπο

Θρήνος...

11 Αυγούστου 2020 07:30
Τραγωδία στο Δήμο Αχαρνών: Τρένο παρέσυρε και σκότωσε άνθρωπο
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε, κάτω από άγνωστες συνθήκες, από τρένο στην περιοχή του Δήμου Αχαρνών, στην Αττική.

Το περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε περίπου στις 23:00 της Δευτέρας, λίγο πριν τη διάβαση των σιδηροδρομικών γραμμών στο ύψος της οδού Κωνσταντινουπόλεως. Στο σημείο έσπευσαν εννέα Πυροσβέστες με τρία οχήματα όπου και ανέσυραν τον άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του. Επίσης, φρικτό θάνατο είχαν βρει 14 άνθρωποι στην Ινδία, τους οποίους συνέθλιψε τρένο ενώ κοιμούνταν πάνω στις ράγες.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για το περιστατικό:

Σφοδρή σύγκρουση τρένων στην Τσεχία - Δεκάδες τραυματίες

Σύγκρουση τρένων σημειώθηκε στην Τσεχία, το βράδυ της Τρίτης, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δεκάδες άνθρωποι, εκ των οποίων οι τέσσερις σοβαρά. Σύγκρουση τρένων είχε σημειωθεί στην Τσεχία και πριν λίγες ημέρες, με νεκρούς και τραυματίες. Το σιδηροδρομικό δυστύχημα σημειώθηκε στη γραμμή που συνδέει το Περνίνκ με το Κάρλοβι Βάρι.

Το ατύχημα σημειώθηκε κοντά στην πρωτεύουσα της χώρας, Πράγα, όταν επιβατικός συρμός συγκρούστηκε με εμπορευματικό που ήταν ακινητοποιημένος, όπως ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών.

«Παραλάβαμε τέσσερις ανθρώπους με σοβαρά τραύματα και τους διακομίσαμε σε νοσοκομεία της Πράγας» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η εκπρόσωπος του τοπικού κέντρου άμεσης βοήθειας, η Πέτρα Εφενμπεργκέροβα. Πρόσθεσε ότι δύο ελικόπτερα-ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο.

«Προσφέραμε επίσης φροντίδες σε 29 πιο ελαφριά τραυματισμένους. Διακομίζονται σε νοσοκομεία» σημείωσε. Παρότι δεν υπήρξαν αναφορές για νεκρούς, η εκπρόσωπος δεν απέκλεισε να «βρεθεί κάποιος» στα συντρίμμια μετά τη σύγκρουση.

Σημειώνεται ότι το σιδηροδρομικό ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 22:30 (ώρα Ελλάδας), κοντά στην πόλη Τσέσκι Μπροντ, περίπου 30 χιλιόμετρα ανατολικά της Πράγας.

Σοκ στη Ρωσία: Άνδρας έπεσε στις γραμμές του τρένου!

Εξαιτίας της κακής του όρασης, ένας άνδρας έπεσε στις γραμμές του τρένου στη Ρωσία και μάλιστα, με πολύ άσχημο τρόπο, αλλά σώθηκε χάρη στην άμεση επέμβαση ενός αστυνομικού και ενός αυτόπτη μάρτυρα, δευτερόλεπτα, δε, πριν περάσει η αμαξοστοιχία! Θρήνο είχαμε πριν ένα μήνα στο Σουφλί με έναν άνθρωπο να παρασέρνεται από τρένο!

Στο βίντεο -από το κλειστό κύκλωμα του σταθμού- φαίνεται η στιγμή, που ο ηλικιωμένος άνδρας πέφτει στις γραμμές.

Αμέσως, οι δύο προαναφερθέντες άνθρωποι τρέχουν προς το μέρος του, ενώ μια γυναίκα κάνει νοήματα στον οδηγό, που πλησιάζει, να πατήσει φρένο! Είναι αδύνατο, ωστόσο, να σταματήσει τόσο γρήγορα ένα τρένο...

Πετούν, λοιπόν, τα πράγματά του δίπλα, τον σηκώνουν και δευτερόλεπτα πριν περάσει η αμαξοστοιχία, τον μετακινούν!

Η αστυνομία ψάχνει τώρα να βρει ποιος ήταν ο δεύτερος σωτήρας του ηλικιωμένου (που τη γλίτωσε με δύο κατάγματα), προκειμένου να τον ευχαριστήσει.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share