Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Καιρός: Επιστρέφει η ζέστη - Πού αναμένονται 35αρια

Αναλυτική πρόγνωση

11 Αυγούστου 2020 07:20
Καιρός: Επιστρέφει η ζέστη - Πού αναμένονται 35αρια
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Καιρός σήμερα: Μετά από μία σχεδόν εβδομάδα άστατου καιρού, το καλοκαίρι επιστρέφει με 35αρια να κάνουν ξανά την εμφάνισή τους. Επίσης, ο Σάκης Αρναούτογλου, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έκανε την πρόβλεψη του για την πορεία του καιρού μέχρι και για τον Δεκαπενταύγουστο.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, για σήμερα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με παροδικές νεφώσεις να αναμένονται τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Πιθανόν είναι να υπάρξουν τοπικές βροχές στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, με την θερμοκρασία να φτάνει τους 35 βαθμούς τοπικά σε Μακεδονία, Θράκη, Ηπειρο, κεντρική Στερεά και Θεσσαλία. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 και τοπικά ισχυροί 7 μποφόρ.

Η πρόγνωση του καιρού

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε και στα γύρω ορεινά είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους στη δυτική Μακεδονία και πιθανόν και στα ορεινά των υπολοίπων περιοχών. Άνεμοι: Βορειοανατολικοί 3 με 4, στα ανατολικά έως 5 μποφόρ και από το απόγευμα δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 35 βαθμούς, στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι στην Ήπειρο και πιθανώς στα ορεινά της δυτικής Στερεάς. Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά, με πιθανότητα σποραδικών όμβρων στα ορεινά της Θεσσαλίας και της ανατολικής Στερεάς. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά και τα νότια 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Αίθριος. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 ως 30 και στη νότια Κρήτη έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Αίθριος. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share