Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τρόμος στην Καλλιθέα - Επιτέθηκε στη γυναίκα του με τσεκούρι και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Συναγερμός

10 Αυγούστου 2020 22:56
Τρόμος στην Καλλιθέα - Επιτέθηκε στη γυναίκα του με τσεκούρι και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σκηνές από ταινία τρόμου εκτυλίχθηκαν νωρίς το βράδυ της Δευτέρας στην Καλλιθέα, με έναν άνδρα να επιχειρεί να δολοφονήσει τη σύζυγό του και στη συνέχεια να αυτοτραυματίζεται. Ενώ, μια ανθρώπινη τραγωδία ξετυλίχθηκε στην Καλλιθέα πριν λίγες ημέρες, όπου μία 58χρονη γυναίκα ζούσε επί τουλάχιστον τρεις εβδομάδες μαζί με τη νεκρή μητέρα της.

Το περιστατικό συνέβη στη μέση του δρόμου, πολύ κοντά στον Οίκο Τυφλών στην Αγία Ελεούσα της Καλλιθέας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, άρπαξε ένα τσεκούρι κι άρχισε να κυνηγάει τη σύζυγό του. Αφού της κατάφερε κάποια χτυπήματα, στη συνέχεια με το ίδιο αντικείμενο επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Οι περίοικοι έντρομοι κάλεσαν την Αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Άμεσης Δράσης. Το ανδρόγυνο έχει μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο των Αθηνών, ενώ δεν είναι γνωστή η κατάσταση της υγείας τους. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.

Επίθεση 45χρονου με τσεκούρι: Σύζυγος 47χρονης εφοριακού περιγράφει τον «εφιάλτη» που έζησε η γυναίκα του (Video)

Στο σπίτι της και την οικογένειά της επέστρεψε η 47χρονη, θύμα της φρικτής επίθεσης με τσεκούρι στην εφορία της Κοζάνης. Ο σύζυγός της μίλησε στον ΑΝΤ1 για τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε η 47χρονη αλλά και για την επιστροφή της στο σπίτι.

«Μεγάλη η χαρά μας που έχουμε τη μάνα των παιδιών μας και τη γυναίκα μας στο σπίτι. Σιγά- σιγά ένα- ένα θα αντιμετωπίσουμε τα πράγματα σωματικά και ψυχικά. Όλα βαίνουν καλώς. Εύχομαι το ίδιο και για τους άλλους δύο συναδέλφους της. Ό, τι καλύτερο», είπε ο σύζυγος της 47χρονης γυναίκας.

Μάλιστα, περιέγραψε και τις πρώτες στιγμές όταν έμαθε από τη σύζυγό του για την φρικιαστική επίθεση. Όπως τόνισε «η πρώτη σκέψη μου… πήρα το αυτοκίνητο και κατέβηκα ευθύς αμέσως στη ΔΟΥ Κοζάνης και προσπάθησα με κάθε τρόπο να βοηθήσω. Να βοηθήσω με κάθε τρόπο την προσπάθεια των παιδιών από το ΕΚΑΒ και όλων των συναδέλφων στον συγκεκριμένο χώρο. Μου είπε για την επίθεση τι συνέβη. Είναι πολύ καλά σωματικά πλέον και ψυχικά. Μου εξιστόρησε την ιστορία πώς έγινε. Θαύμασα την ψυχική της δύναμη και από εκεί και πέρα ανέλαβαν οι γιατροί».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share