Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θετικός στον κορωνοϊό ο Αντόνιο Μπαντέρας

Ποια η κατάσταση της υγείας του;

10 Αυγούστου 2020 16:15
Θετικός στον κορωνοϊό ο Αντόνιο Μπαντέρας
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Αντόνιο Μπαντέρας, με τον αγαπημένο ηθοποιό να μαθαίνει αυτό το νέο ανήμερα των 60ών γενεθλίων του.

Ο Ισπανός, ο οποίος έγινε γνωστός κυρίως λόγω της συμμετοχής του στις ταινίες του Ζορό, αλλά και πάμπολλες ακόμη επιτυχημένες παραγωγές του κινηματογράφου, έμελλε αντί τούρτας γενεθλίων να παραλάβει... εντολή για καραντίνα.

Ο ίδιος ανακοίνωσε την είδηση στο Instagram, τονίζοντας πως άρχισε να έχει υποψίες λόγω συμπτωμάτων κούρασης. Είχε δίκιο, τελικά, να ανησυχεί, καθώς λίγο αργότερα βρέθηκε θετικός, ενώ έτερος συνάδελφός του έκανε μυστικό γάμο.

Ο Μπαντέρας, βέβαια, επεσήμανε πως νιώθει αρκετά καλά, αλλά λίγο πιο κουρασμένος σε σχέση με το κανονικό. Παράλληλα, μήνυσε ότι θα συνεχίσει να κάνει σχέδια με θέληση και ενθουσιασμό.

Θρήνος στο χώρο της 7ης Τέχνης: Πέθανε 58χρονος ηθοποιός (photo-video)

Ο ηθοποιός Ουίλφορντ Μπρίμλεϊ, γνωστός από τους ρόλους του στις βραβευμένες με Όσκαρ ταινίες "Κουκούν" και "Η Φίρμα", πέθανε σε ηλικία 85 ετών, σύμφωνα με δημοσιεύματα των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης. Ακόμη μία απώλεια στο χώρο της τέχνης μετά τον χαμό γνωστού Έλληνα ηθοποιού.

Γεννημένος στην Γιούτα ο Μπρίμλεϊ εισήλθε στον χώρο του κινηματογράφου ντουμπλάροντας αρχικά τους πρωταγωνιστές σε σκηνές με ιππασία και στη συνέχεια, όταν ήταν πλέον 40άρης και 50άρης ανέλαβε μεγαλύτερους ρόλους που τον έκαναν γνωστό στο κοινό υποδυόμενος κάποιες φορές τον απότομο, αλλά συμπαθή ηλικιωμένο μυστακοφόρο.

Στην επιστημονικής φαντασίας ταινία του Ρον Χάουαρντ του 1985 "Κοκούν" ο Μπρίμλεϊ υποδύθηκε έναν 70άρη, ο οποίος μαζί με άλλους ενοίκους ενός οίκου ευγηρίας της Φλόριντα, ανακαλύπτει μια εξωγήινη πηγή ενέργειας που τους αναζωογονεί.

Ένας άλλος αξιομνημόνευτος ρόλος ήταν στο πλευρό του Τομ Κρουζ στο δικαστικό θρίλερ του 1993 "Η Φίρμα", όπου ο Μπρίμλεϊ υποδύθηκε έναν μοχθηρό αξιωματούχο ασφαλείας για μια νομική εταιρεία.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share