Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

33χρονη τυφλώθηκε ξαφνικά - Πέθανε περιμένοντας μόσχευμα νεφρού

Σοκ και θρήνος

10 Αυγούστου 2020 11:54
33χρονη τυφλώθηκε ξαφνικά - Πέθανε περιμένοντας μόσχευμα νεφρού
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μόλις στα 33 της χρόνια έφυγε από τη ζωή η Κλόε Άτκινσον, η οποία ήταν μια από τις πιο γνωστές μαζορέτες (grid girls) της Formula 1, μοντέλο και συνεργάτιδα σε τηλεοπτικές παραγωγές. Επίσης, φρικτό θάνατο βρήκε ένα 11χρονο παιδί, όταν καταπλακώθηκε από τσιμεντένια πλάκα βάρους 2 τόνων!

Η νεαρή, σύμφωνα με τη Daily Star, έχασε ξαφνικά την όρασή της τον περασμένο Φεβρουάριο και διαγνώστηκε με βαριάς μορφής νεφρική ανεπάρκεια. Η κατάστασή της επιδεινώθηκε άμεσα και εισήχθη στο νοσοκομείο, όπου υποβαλλόταν σε αγωγή με 30 χάπια τη μέρα.

Δυστυχώς όμως, η νεαρή γυναίκα που ήταν διαβητική, έχασε τη μάχη για τη ζωή δύο μέρες μετά τα γενέθλιά της που ήταν στις 8 Αυγούστου.

11χρονος κατασπαράχθηκε από αρκούδες

Φρικτό θάνατο είχε ένας 11χρονος στη Ρωσία, καθώς τον κατασπάραξαν δύο αρκούδες μπροστά στα έντρομα μάτια δύο συνομηλίκων του.

Ο 11χρονος Νικίτα στην προσπάθειά του να εντυπωσιάσει με τη γενναιότητά του τα δύο συνομήλικα κορίτσια, πλησίασε την περασμένη Τρίτη το κλουβί με τις καφετιές αρκούδες σε ξενώνα στο θέρετρο του Σότσι στη νότια Ρωσία, όπου παραθέριζε με την οικογένειά του. Επίσης, δείτε την ανατριχιαστική στιγμή, που μια αρκούδα χύμηξε σε γυναίκα που πήγε να βγάλει φωτογραφία μαζί της

Το αγόρι φέρεται να προκάλεσε τα σαρκοβόρα, χτυπώντας τα στις πατούσες, ενώ προσπάθησε να ποζάρει μπροστά τους για φωτογραφία, αλλά πλησίασε πολύ κοντά με αποτέλεσμα οι αρκούδες να τον αρπάξουν, να τον σύρουν μέσα και να τον πετούν από τη μία πλευρά στην άλλη σαν μπάλα, προτού τον κατασπαράξουν.

Τα κορίτσια παρακολουθούσαν έντρομα τις αρκούδες να χτυπούν και να δαγκώνουν τον φίλο τους. Άρχισαν να ουρλιάζουν καλώντας τους γονείς τους, αλλά μέχρι να φθάσει βοήθεια το κακό είχε ήδη συμβεί.

Το προσωπικό του ξενώνα σκότωσε τις δύο αρκούδες προκειμένου να μπορέσουν να ανασύρουν την αιμόφυρτη σορό του παιδιού, ενώ λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Ψυχολόγοι έχουν αναλάβει τα δύο κορίτσια, ενώ ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο 11χρονος βρήκε ξεκλείδωτη την εξωτερική πύλη του κλουβιού με τις αρκούδες στον μίνι ζωολογικό κήπο του ξενώνα κι έτσι κατάφερε να μπει μέσα, όπου βρήκε τραγικό τέλος. Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα, ενώ ο δήμαρχος του Σότσι Αλεξέι Κοπαϊγκορόντσκι απαγόρεψε τη λειτουργία όλων των μίνι ζωολογικών κήπων στο ρωσικό θέρετρο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share