Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φρικτός θάνατος: 11χρονος καταπλακώθηκε από τσιμεντένια πλάκα 2 τόνων (Video)

Τραγωδία σε παιδική χαρά

10 Αυγούστου 2020 10:24
Φρικτός θάνατος: 11χρονος καταπλακώθηκε από τσιμεντένια πλάκα 2 τόνων (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 11χρονος σε παιδική χαρά, καθώς καταπλακώθηκε από μια τσιμεντένια πλάκα βάρους δυο τόνων. Επίσης, φρικτό θάνατο είχε ένας 11χρονος στη Ρωσία, καθώς τον κατασπάραξαν δύο αρκούδες μπροστά στα έντρομα μάτια δύο συνομηλίκων του.

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη επίσης στην Ρωσία στην πόλη Astrakhan, με θύμα τον 11χρονο Lev Siyanov, ο οποίος έπαιζε στην παιδική χαρά όταν για άγνωστη αιτία, καταπλακώθηκε από το τεράστιο κομμάτι τσιμέντου.

Ήταν τόσο βαρύ, που χρειάστηκαν 30 άτομα για να καταφέρουν να το μετακινήσουν. Ο Lev ήταν ακόμα ζωντανός ωστόσο υπέκυψε στα τραύματά του λίγο αργότερα στο νοσοκομείο.

«Καλέσαμε αμέσως σε βοήθεια. Ήρθαν άνθρωποι του δήμου με εργαλεία να βοηθήσουν. Εδώ και μήνες λέγαμε πως αυτό το κομμάτι θα πέσει. Δεν μπορούσαμε να προλάβουμε την τραγωδία. Το παιδί είναι νεκρό», δήλωσε ο πατέρα του Lev, Denis, σοκαρισμένος.

Σοκ: 35χρονη πρώην εστεμμένη παρέσυρε και σκότωσε άνδρα

Σε τριετή φυλάκιση για ανθρωποκτονία καταδικάστηκε μια 35χρονη γυναίκα που παρέσυρε και σκότωσε έναν άνδρα, ενώ οδηγούσε υπό καθεστώς μέθης. Σοκ επικρατεί και στον δημοσιογραφικό χώρο μετά τον χαμό γνωστού παρουσιαστή.

Η γυναίκα ονόματι Ρόσιο Σάντα Κρουζ είχε βγει Μις Αργεντινή το 2004 και τώρα είναι δικηγόρος. Το κατηγορητήριο έλεγε ότι δεν σταμάτησε όταν παρέσυρε τον Ραμόν Καμπρέρα με το αυτοκίνητό της και μάλιστα οδήγησε, πήγε στο σπίτι της και πάρκαρε σαν αν μη συμβαίνει τίποτα.

Το αλκοτέστ που της έγινε όταν την εντόπισαν ήταν πολύ πάνω από το επιτρεπόμενο. Αρχικά καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια αλλά αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Ωστόσο, το Φεβρουάριο του 2020 προσπάθησε να διαφύγει από τη χώρα και καταδικάστηκε εκ νέου.

Νεκρή 9χρονη από κορωνοϊό: Δεν είχε παρουσιάσει κανένα σύμπτωμα - Έπεσε για ύπνο και δεν ξύπνησε ξανά...

Μια αδιανόητη τραγωδία, με θύμα μια 9χρονη εκτυλίχθηκε στην Φλόριντα των ΗΠΑ καθώς το παιδί άφησε την τελευταία του πνοή από κορωνοϊό. Ενώ, στην χώρα μας δύο παιδιά με σοβαρά συμπτώματα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Αγία Σοφία».

Η Κιμόρα Λάινουμ δεν είχε παρουσιάσει κανένα σύμπτωμα από τον covid-19. Το παιδί πριν λίγες ημέρες είχε παρουσιάσει πολύ λίγο πυρετό, έπαιζε με τους φίλους της. Μετά το παιχνίδι, η 9χρονη έπεσε να κοιμηθεί, γιατί όπως είπε στην μητέρα της, ένιωθε κουρασμένη.

Όταν η μητέρα της κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά, έτρεξε με την Κιμόρα στο νοσοκομείο. Εκεί απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Οι γιατροί έκαναν τεστ στο παιδί, αφότου είχε πεθάνει, και βρέθηκε πως νοσούσε από κορωνοϊό. Το πλέον περίεργο όμως είναι πως είχε γίνει στο άτυχο παιδί τεστ και πριν λίγες ημέρες, το οποίο ήταν αρνητικό.

Το πλέον τραγικό είναι πως πριν από τρεις μήνες είχε σκοτωθεί ο πατέρας της Κιμόρα από πυροβολισμούς.

«Την ταρακούνησα, της φώναζα. Φώναξα την μαμά και της είπα να τρέξει επειδή η Κιμ δεν ανέπνεε», δήλωσε συντετριμμένη η μητέρα της Κιμόρα, Μικάσα, στο WCJB.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share