Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η δημόσια έκκληση της Έρρικας Πρεζεράκου: "Αν υπάρχουν άνθρωποι που έχουν..."

Η αποκάλυψη για την κατάσταση της υγείας της

9 Αυγούστου 2020 12:12
Η δημόσια έκκληση της Έρρικας Πρεζεράκου:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, μίλησε η Έρρικα Πρεζεράκου και έκανε αποκαλύψεις για την κατάσταση της υγείας της, ενώ έκανε και έκκληση για αίμα.

«Πονάω, αλλά εντάξει, θα περάσει και αυτό! Έχω νομίζω αποφύγει τα χειρότερα γιατί ήταν πολύ σοβαρό. Έκανα πέντε ώρες χειρουργείο και τώρα περιμένουμε να δούμε λίγο του πώς θα ανταποκριθεί το χέρι» είπε αρχικά μέσα από το νοσοκομείο.

Η Έρρικα Πρεζεράκου έχασε πολύ αίμα κατά τη μεταφορά της από την Κύθνο προς την Αθήνα με το ελικόπτερο με αποτέλεσμα να κρίθηκε απαραίτητη η μετάγγιση αίματος.

«Θα πάω να κάνω μετάγγιση γιατί έχω πολύ χαμηλό αιματοκρίτη και έχασα πολύ αίμα χθες, ναι. Χρειάζομαι… Τώρα θα κάνω… Θα μου δώσουν δύο φιάλες, λογικά έχουν εδώ, αλλά, αν υπάρχουν άνθρωποι που έχουν διάθεση και πρόθεση, δεν λέμε όχι» είπε στο δελτίο.

«Ευχαριστώ πολύ το Εθνικό Σύστημα Υγείας γιατί, πραγματικά, ήρθε κατευθείαν super puma, με πήγαν στο… δηλαδή, κατευθείαν στο ΕΚΑΒ, ήρθα πολύ γρήγορα στο ΚΑΤ».

Ο θεράπων γιατρός της Σαράντης Σπυρίδωνος, δήλωσε για το περιστατικό: «Ήταν ξεκολλημένα όλα. Δεν έχουμε το μικρό δάχτυλο. Όλα τα άλλα τα έχουμε και θα λειτουργούν. Θα έχουν αίσθηση και κίνηση».

Ο δήμαρχος Κύθνου Σταμάτης Γαρδέλης περιέγραψε πώς συνέβη το ατύχημα: «Η κοπέλα έχασε την ισορροπία της από το σκάφος με αποτέλεσμα να ακουμπήσει το χέρι στην προπέλα (δεν ξέρω πώς συνέβη αυτό) του σκάφους και να έχει αυτό το ατύχημα. Γιατί όταν με ειδοποίησαν εγώ εκείνο που κοίταξα ήταν να βρω τους γιατρούς πρώτα και μετά ειδοποιήθηκε το ελικόπτερο για να γίνει η αεροδιακομιδή».

Πηγή: Youweekly.gr

Τα συγκινητικά λόγια της Έρρικας Πρεζεράκου μετά το δύσκολο χειρουργείο

Μετά το ατύχημα που είχε στο σκάφος και το 5ωρο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθη, η Έρρικα Πρεζεράκου είπε τα πρώτα της λόγια μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύεται.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντό, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο στο οποίο θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους της έστειλαν θετικά μηνύματα.

«Ηλιόλουστά μου πλάσματα, χθες είχα ένα ατύχημα. Ευχαριστώ πολύ το Εθνικό Σύστημα Υγείας γιατί κατάφερα να έρθω πάρα πολύ γρήγορα από την Κύθνο. Είχα ένα 5ωρο χειρουργείο, με τον γιατρό μου τον κύριο Σπυρίδωνος, ο οποίος πραγματικά έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Όμως, εσείς, με έχετε συγκινήσει πάρα πολύ με τα μηνύματά σας, με την υποστήριξή σας. Πραγματικά νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη που σας έχω στη ζωή μου», είπε η Έρρικα Πρεζεράκου.

Δείτε τη συγκινητική της ανάρτηση:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share