Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Άγρια δολοφονία: 23χρονος βρέθηκε νεκρός σε διαμέρισμα

Θρίλερ

7 Αυγούστου 2020 14:14
Άγρια δολοφονία: 23χρονος βρέθηκε νεκρός σε διαμέρισμα
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Νεκρός βρέθηκε ο 23χρονος Ρώσος influencer Αλί Ζαμπίροφ- γνωστός στα social media ως Ιγκόρ Γκρόμοφ- που είχε δεχθεί διαδικτυακό bullying ουκ ολίγες φορές επειδή δήλωνε ομοφυλόφιλος.

Ο Ιγκόρ δολοφονήθηκε, πιθανότατα δια στραγγαλισμού, και οι ρωσικές αρχές ερευνούν την εμπλοκή του φίλου του, στο διαμέρισμα του οποίου βρέθηκε νεκρός ο Γκρόμοφ. Επίσης, μια φρικιαστική δολοφονία εκτυλίχθηκε στο Μέριλαντ των ΗΠΑ με μια 30χρονη ετοιμόγεννη να εκτελείται με μια σφαίρα στο κεφάλι

Ο ίδιος αρνείται κάθε εμπλοκή και δήλωσε, σύμφωνα με τη Daily Star, που επικαλείται τοπικά ΜΜΕ, ότι ο Ιγκόρ τον επισκέφθηκε το βράδυ πριν από το θάνατό του για να δανειστεί κάποια χρήματα και αποφασίσει να περάσει τη νύχτα στο σπίτι του.

Όταν ξύπνησε βρήκε τον 23χρονο νεκρό και κάλεσε την αστυνομία, η οποία τον συνέλαβε καθώς βρέθηκαν σημάδια στραγγαλισμού στο λαιμό του Ιγκόρ.

Σύμφωνα με τον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό KP, η αστυνομία πιστεύει ότι οι δύο άνδρες μέθυσαν και ο Ιγκόρ προσπάθησε να αποπλανήσει τον φίλο του, ο οποίος έγινε έξαλλος και τον έπνιξε.

36χρονη σκότωσε την κολλητή της! Ανακάλυψε την σχέση της με τον αρραβωνιαστικό της

Ένα έγκλημα πάθους σημειώθηκε στις ΗΠΑ, όπου μια 36χρονη δεν δίστασε να σκοτώσει την κολλητή της φίλη όταν ανακάλυψε πως είχε παράλληλη σχέση με τον σύντροφό της! Επίσης, μια 36χρονη «πετσόκοψε» τον 30χρονο σύζυγό της παρουσία του 2χρονου παιδιού τους!

Η Amy Brown γιόρταζε τα 36α γενέθλιά της, έχοντας μαζί της τον σύντροφό της, Brandon, αλλά και ένα φιλικό ζευγάρι, την Amanda Hill, 35 ετών, και τον σύντροφό της, Ben.

Η βραδιά συνέχιστηκε με ποτά και πολλά γέλια, ωστόσο ο Brandon ανακοίνωσε στην υπόλοιπη παρέα πως θα πάει για ύπνο, καθώς δούλευε το επόμενο πρωί.

Λίγα λεπτά αρχότερα, η Amanda είπε στους υπόλοιπους πως θα πάει στην τουαλέτα όμως πέρασε αρκετή ώρα χωρίς να εμφανιστεί. Τουλάχιστον 20 λεπτά μετά, η Amanda ήταν άφαντη, οπότε η Amy πήγε να δει τι συμβαίνει. Εκεί ανακάλυψε πως ο Brandon ήταν στο κρεβάτι με την καλύτερή της φίλη!

Αμέσως ξέσπασε ένας πολύ μεγάλος καυγάς ο οποίος κατέληξε σε τραγωδία καθώς η Amy πυροβόλησε δυο φορές την καλύτερή της, μέχρι εκείνο το βράδυ, φίλη.

Η γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο ωστόσο ήταν πολύ αργά. Η αστυνομία έσπευσε αμέσως στο σημείο και φυσικά η Amy ομολόγησε, ωστόσο είπε στους αστυνομικούς πως η Amanda της επιτέθηκε. Για την ιστορία, η Amy καταδικάστηκε σε 15 χρόνια κάθειρξης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share