Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Κυψέλη: 49χρονος κατηγορείται ότι βίασε 11χρονο κοριτσάκι - Τον έπιασαν με το εσώρουχο και το μαχαίρι στο χέρι (Video)

Σοκ

7 Αυγούστου 2020 09:50
Σοκ στην Κυψέλη: 49χρονος κατηγορείται ότι βίασε 11χρονο κοριτσάκι - Τον έπιασαν με το εσώρουχο και το μαχαίρι στο χέρι  (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ένας 49χρονος που συνελήφθη στην Κυψέλη και κατηγορείται ότι επιχείρησε να βιάσει μια 11χρονη. Επίσης, ένας 45χρονος αποπειράθηκε να βιάσει 28χρονη μπροστά στον 6χρονο γιο της.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Μπούσιο, όλα ξεκίνησαν όταν γείτονες άκουσαν τις φωνές της ανήλικης χθες το βράδυ από τα ανοιχτά παράθυρα του διαμερίσματος στην Κυψέλη και κάλεσαν την αστυνομία.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα της Κυψέλης χτύπησαν την πόρτα του 49χρονου τρεις φορές. Κάποια στιγμή τους άνοιξε. Τον βρήκαν να φοράει μόνο το εσώρουχό του και να κρατάει στα χέρια του ένα μαχαίρι, ενώ το 11χρονο κοριτσάκι από τον Λίβανο ήταν πραγματικά έντρομο.

Οι αστυνομικοί πήραν το παιδί και το μετέφεραν στο Τμήμα Ανηλίκων. Εκεί η ανήλικη εξήγησε στους ειδικούς ψυχολόγους ότι είχε δεχτεί επίθεση από τον 49χρονο, υποστηρίζοντας πως έπεσε πάνω της και προσπάθησε να τη φιλήσει.

Το παιδί έμενε μαζί με τους γονείς του και τον 49χρονο στο ίδιο διαμέρισμα στην Κυψέλη. Ωστόσο εκείνη τη στιγμή οι γονείς της έλειπαν.

Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί υπό ποιο καθεστώς η οικογένεια από τον Λίβανο έμενε μαζί με τον κατηγορούμενο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αποπλάνηση αλλά και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σοκ: Βρέθηκε γυμνό 5χρονο κοριτσάκι σε διαμέρισμα 62χρονου - Ο βιασμός, τα κλάματα και η οργή

Οργή στο Καζακστάν προκάλεσε η απαγωγή και κατά πάσα πιθανότητα ο βιασμός ενός 5χρονου κοριτσιού, με αποτέλεσμα η γειτονιά του υπόπτου για την ειδεχθή πράξη να γίνει... καλοκαιρινή.

Το κοριτσάκι που είχε χαθεί σε μια περιοχή του Καζακστάν αναζητούσε αγωνιωδώς η Αστυνομία μετά τις εκκλήσεις των γονιών του. Επίσης, μία φρικιαστική ιστορία έρχεται στο φως από την Ιρλανδία με έναν πατέρα να βιάζει και να βασανίζει τις 7 κόρες του και μάλιστα με μία εξ' αυτών να αποκτάει και παιδί!

Μάλιστα ομάδες πολιτών την έψαχναν κυριολεκτικά πόρτα πόρτα, φωνάζοντας το όνομά της. Τελικά, την 5χρονη τη βρήκαν, αφού άκουσαν τα κλάματά της, στο διαμέρισμα ενός άνδρα 62 ετών.

Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι το κοριτσάκι είχε βιαστεί, κάτι που προκάλεσε έκρηξη οργής. Πολίτες συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του και φώναζαν συνθήματα εναντίον του, ενώ έβαλαν και φωτιές. Μάλιστα, συγκρούστηκαν με την Αστυνομία και πέταξαν ξύλα και πέτρες στους αστυνομικούς.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share