Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Αυτοί μου έδωσαν κάτι...» - Το πρωτοσέλιδο του «Μακελειού» αποκαλύπτει ποιος θέλησε να χρηματίσει τον Στέφανο Χίο

Όλα όσα αναφέρει για τη συνάντηση λίγο πριν από την απόπειρα δολοφονίας

6 Αυγούστου 2020 09:30
«Αυτοί μου έδωσαν κάτι...» - Το πρωτοσέλιδο του «Μακελειού» αποκαλύπτει ποιος θέλησε να χρηματίσει τον Στέφανο Χίο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος είναι καλά, πια, στην υγεία του και συνεχίζει να αναζητά δικαιοσύνη για τους φυσικούς, αλλά και τους ηθικούς αυτουργούς για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του.

Τη στιγμή που ένα ακόμη βίντεο αποκαλύπτει και τρίτο δράση στην επίθεση εναντίον του, ο δημοσιογράφος αποκαλύπτει μέσω της εφημερίδας «Μακελειό» και το πρωτοσέλιδό της, την προσπάθεια χρηματισμού του από σπουδαία οικογένεια μέσω δικηγόρου, με το ποσό να φτάνει τα 100.000 ευρώ.

Ο ίδιος παραδίδει, επίσης, στη δημοσιότητα όλο τον απομαγνητοφωνημένο διάλογο, μιας και είχε πάει «καλωδιωμένος» στη συνάντηση με τον δικηγόρο, ενώ για το πρωτοσέλιδο αυτό είχε προϊδεάσει από την προηγούμενη ημέρα στην εκπομπή «Εκρητικό Δελτίο».

Σε εκείνη την εκπομπή, μάλιστα, είχε αναφέρει πως δε θα πάει την απομαγνητοφωνημένη συνομιλία στη Δικαιοσύνη, μιας και θεωρείται προϊόν υποκλοπής. Θα σπεύσει, όμως, εφόσον του ζητηθεί να το κάνει.

Δείτε το πρωτοσέλιδο του «Μακελειού» στο Athensmagazine.gr:

Τα «βαριά» υπονοούμενα ένα μήνα πριν από τη δολοφονική επίθεση

Ένα θρίλερ εκτυλίχθηκε τις τελευταίες μέρες με την υγεία του Στέφανου Χίου, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, με την κατάστασή του να μην εμπνέει καμία ανησυχία πια, αλλά ίσως πρέπει να αναζητήσουμε ένα μήνα νωρίτερα το λόγο, που δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης είχε εμφανιστεί στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΡΤ», όπου είχε αφήσει «βαριά» υπονοούμενα, μιλώντας για μια υπόθεση, η οποία συγκλόνισε την χώρα τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται, άλλωστε, για ένα από τα πιο πολυσυζητημένα σκάνδαλα των τελευταίων ετών.

Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για την υπόθεση της Novartis, τελευταία υπόθεση της οποίας είναι η παραπομπή του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου με οκτώ κατηγορίες εναντίον του. Τη στιγμή, που στον ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν μεγάλο σκάνδαλο, η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ θεωρεί πως υπάρχει σκευωρία.

Ο Στέφανος Χίος σύμφωνησε, στην προκειμένη περίπτωση, με όσα ισχυρίζεται η αντιπολίτευση. Ο ίδιος μίλησε για «σούπερ σκάνδαλο», με υπονοούμενα για ουκ ολίγα σημαντικά πρόσωπα. Λίγο καιρό αργότερα, ακολούθησε και η επίθεση σε βάρος του.

Η εφημερίδα του, βέβαια, ισχυρίζεται μέσω του σημερινού (31/7) πρωτοσέλιδου πως γνωρίζει τον εντολέα της δολοφονίας του, αν και αυτή δεν ολοκληρώθηκε για καλή τύχη του δημοσιογράφου. Οι δηλώσεις του εκείνες, όμως, με το γνωστό και μοναδικό τρόπο, κινούν υποψίες για αρκετά άτομα, τα οποία ίσως να τον ήθελαν νεκρό.

Δείτε την παρέμβασή του στο «Εκρηκτικό Δελτίο»:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share