Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κορωνοϊός: Δείτε live τις τελευταίες ενημερώσεις για την Ελλάδα

Συμβαίνει τώρα!

4 Αυγούστου 2020 17:50
Κορωνοϊός: Δείτε live τις τελευταίες ενημερώσεις για την Ελλάδα
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Δείτε ζωντανά τις τελευταίες ενημερώσεις για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στην χώρα μας, όπως γίνεται καθημερινά από τον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά.

Ο καθηγητής λιομωξιολογίας και εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας, ο οποίος μόλις επέστρεψε εκτάκτως στην ενημέρωση, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, ετοιμάζονται να δώσουν όλα τα νεότερα στοιχεία.

Δείτε εδώ live τις τελευταίες ενημερώσεις για την Ελλάδα στο ακόλουθο live streaming βίντεο:

Δεύτερος συναγερμός στον ΠΑΟΚ: Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής θετικός στον κορωνοϊό

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως βρήκε… κακό μπελά με τον κορωνοϊό! Μετά το κρούσμα του Μίροσλαβ Στοχ, που μπήκε σε καραντίνα και δεν ακολουθεί την ομάδα στο Πήλιο για προετοιμασία, έγιναν τεστ σε όλους τους ποδοσφαιριστές έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν κι άλλοι που έχουν προσβληθεί από τον ιό.

Τα αποτελέσματα έφεραν αναστάτωση στους ανθρώπους του «δικεφάλου του Βορρά», καθώς βρέθηκε ένας ακόμα ποδοσφαιριστής θετικός στον κορωνοϊό. Το όνομα του παίκτη δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ενώ άμεσα ο ποδοσφαιριστής αποκλείστηκε από την αποστολή που αναχώρησε το πρωί της Τρίτης (04/08) για το Πήλιο, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Θυμίζουμε πως στην αποστολή που ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει την Τρίτη (04/08) για το Πήλιο συμμετέχουν οι Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Ρέι, Μελίσσας, Μιχάι, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Τσαούσης, Ροντρίγκο, Μάτος, Γιαννούλης, Βέρνμπλουμ, Εσίτι, Ντόουγκλας, Τσιγγάρας, Μπαλογιάννης, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Τζόλης, Ουάρντα, Άκπομ, Σφιντέρσκι και Κούτσιας

Συνεπώς, ένας από όλους τους παραπάνω θα μείνει κι αυτός στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Μίροσλαβ Στοχ που ήταν το πρώτο «κρούσμα» στον ΠΑΟΚ, αλλά και με τον Μίσιτς που κάνει πρόγραμμα αποθεραπείας για να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον οδήγησε στο χειρουργείο και τον Χατζηστραβό που συνεχίσει τις θεραπείες του.

Το σίγουρο είναι πως στον ΠΑΟΚ δεν… πρόκειται να ησυχάσουν και να αφήσουν τα πράγματα στην τύχη τους και σίγουρα θα ακολουθήσει νέος κύκλος από τεστ για τον κορωνοϊό, έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν κι άλλοι αθλητές ή μέλη της ομάδας που έχουν προσβληθεί από τον ιό…

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share