Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρήνος στον Ελληνικό Στρατό: Νεκρός 45χρονος Ανθυπασπιστής

Τραυματίστηκε θανάσιμα από όπλο

4 Αυγούστου 2020 09:40
Θρήνος στον Ελληνικό Στρατό: Νεκρός 45χρονος Ανθυπασπιστής

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώθηκε ότι, κατά τις πρωινές ώρες της Τρίτης 4 Αυγούστου 2020, o Ανθυπασπιστής (ΠΖ) Α.Κ., ο οποίος υπηρετούσε σε Μονάδα της Κω, 45 ετών, τραυματίστηκε θανάσιμα από όπλο,
ευρισκόμενος εντός του Στρατοπέδου. Ενώ πριν λίγες ώρες θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Γιώργου Παλαιάκη.

Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως. Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του.

Σοκ στον δημοσιογραφικό κόσμο: Πέθανε παρουσιαστής ειδήσεων

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 57 ετών άφησε ο παρουσιαστής του τηλεοπτικού σταθμού ITV Granada, Τόνι Μορίς. Θρήνος επικρατεί και στον καλλιτεχνικό χώρο, ύστερα από τον θάνατο γνωστού Έλληνα ζωγράφου.

Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά η κόρη του ο πατέρας πέθανε ένα χρόνο αφότου διαγνώστηκε με καρκίνο των νεφρών. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Daily Mail o Morris παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων για 17 χρόνια.

Ο παρουσιαστής «έφυγε» έχοντας στο πλευρό του τις κόρες του, Νατάλι και Ρεβέκκα. Η συνάδελφος του Lucy Meacock που παρουσίαζαν μαζί το δελτίο ανέφερε για τον θάνατο του φίλου της: «Αναμφίβολα ήταν ένας από τους πιο ταπεινούς, ευγενικούς και αστείους ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ, και συχνά με έκανε να γελάω μέχρι δακρύων. Είμαι τόσο πολύ λυπημένη».

Θρήνος: Πέθανε ο ηθοποιός Ευάγγελος - Άγγελος Θεοδωρόπουλος

Πέθανε στα 86 του χρόνια ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Ευάγγελος - Άγγελος Θεοδωρόπουλος. Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 81 ετών και ο Γιάννης Ζαχουδάνης, ο οποίος είχε περάσει από τα κοινά της ΠΑΕ Άρης.

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από την επίσημη σελίδα του ΤΑΣΕΗ στο facebook, που αναφέρει:

«Με μεγάλη μας λύπη μάθαμε εχθές πως έφυγε από κοντά μας ο εκλεκτός συνάδελφος, ηθοποιός και σκηνοθέτης, Ευάγγελος-Άγγελος Θεοδωρόπουλος. Επί χρόνια μέλος του ΤΑΣΕΗ και της Ένωσης Συνταξιούχων Ηθοποιών (Ε.Σ.Η). Ακολουθεί απόσπασμα από το αφιέρωμα στον Άγγελο, από το ημερολόγιο ΤΑΣΕΗ 2019.

Βαγγέλης ή Άγγελος ή Θεάγγελος Θεοδωρόπουλος (1934)

"Δουλειά, δουλειά, δουλειά, αυτή είναι η αρχή μου για να είσαι συνεπείς με αυτό που διάλεξες. Κι εγώ λάτρεψα και την ηθοποιία αλλά σε όλους τους τομείς που αναμείχθηκα το έκανα με σεβασμό και αγάπη. Ήμουν βοηθός του Ορέστη Λάσκου στο «Τύφλα να χει ο Μάρλον Μπράντο». Ο Στράντζαλης με ήθελα πάντα στις δουλειές του και ο Κώστας Καραγιάννης μου έλεγε ότι η φάτσα μου είναι για το αμερικάνικο σινεμά. Ευτυχώς πάντα με άγγιζαν η σκηνοθεσία, η γλυπτική, η ζωγραφική, η φωτογραφία, η μουσική διδασκαλία σε δραματικές σχολές. Αυτό που πάντα θυμάμαι είναι πως με δίδαξε ο Σακελάριος και με έβγαλε στο Μετροπόλιταν. Ωραίες εποχές…. Λάτρεψα τα ταξίδια γι΄αυτό γύρισα πολλά ντοκυμαντέρ, αρχίζοντας από τη Μακρινή Κορέα, τη Βενετία, το Άμστερνταμ αλλά και δικές μας ομορφιές, την Αιδηψό, τη Μύκονο και τη Δήλο και με τα πλάνα μου στόχευα όχι μόνο στην τέρψη της θέασης αλλά και της ψυχής."

Κάλο ταξίδι Άγγελε».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share