Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (04/08)

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας!

4 Αυγούστου 2020 08:55
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (04/08)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα 04/08! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο από την εκπομπή "Καλοκαίρι Μαζί" του ANT1.

Κεντρικό θέμα είναι η ανησυχία για την αυξημένη πιθανότητα έξαρσης που υπάρχει αυτή τη στιγμή, αλλά και οι πολιτικές εξελίξεις -διαβάστε εδώ περισσότερα-.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Αθλητικά πρωτοσέλιδα

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων σήμερα. Δείτε ποια είναι τα θέματα που φιλοξενούνται στις πρώτες σελίδες του αθλητικού Τύπου, όπως παρουσιάζονται από την εκπομπή του Ant1.

Στα ύψη και πάλι ο υδράργυρος - Μεγάλος κίνδυνος για... - Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιεί

Καιρός σήμερα: Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης έκανε την πρόγνωση του καιρού νωρίς το πρωί στο Open κάνοντας λόγο για συνέχεια των υψηλών θερμοκρασιών αλλά και για ένα νέο κύμα αφρικανικής σκόνης. Ωστόσο, πρόγνωση για μίνι καύσωνα έκανε εχθές και ο Τάσος Αρνιακός, δείτε εδώ την πρόβλεψη του μετεωρολόγου.

Συγκεκριμένα, ο μετεωρολόγος ανέφερε πως χωρίς αξιόλογες διακυμάνσεις αναμένεται να κυλήσει ο καιρός σήμερα, Τρίτη, στη χώρα. Τα κύρια χαρακτηριστικά, θα είναι οι δυνατοί βοριάδες μέσα στο Αιγαίο, ο αυξημένος κίνδυνος πυρκαγιάς ιδιαίτερα στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα αλλά και στο ανατολικό-νότιο Αιγαίο και τοπικές καταιγίδες αργά το απόγευμα σε ορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share