Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Μαμά μην κλαις» - 3χρονος με καρκίνο συγκλονίζει με την δύναμη ψυχής του (Video)

Τσακίζει κόκαλα η ιστορία του

3 Αυγούστου 2020 20:45
«Μαμά μην κλαις» - 3χρονος με καρκίνο συγκλονίζει με την δύναμη ψυχής του (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η σπαρακτική στιγμή που ένα 3χρονο αγοράκι που πάσχει από καρκίνο παρηγορεί την μητέρα του, επειδή, οι γονείς του δεν μπορούν άλλο να αντέξουν οικονομικά τη θεραπεία του, απαθανατίστηκε και πραγματικά ραγίζει καρδιές.

Ο μόλις τριών ετών Li Junyang, από την ανατολική Κίνα, πάσχει από έναν σπάνιο καρκίνο και έχει, ήδη, υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις, επτά ακτινοθεραπείες και επτά χημειοθεραπείες. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος ασθενής με καρκίνο μας δείχνει πως δεν πρέπει να τα παρατάς ποτέ, δείτε εδώ την συγκλονιστική ιστορία μιας 22χρονης που έχασε το μισό της πρόσωπο.

Δείτε το βίντεο:

Λίγο πριν πεθάνει ζήτησε από τη μητέρα του μια χάρη - Σήμερα είναι ευτυχισμένος στον...

12χρονος από το Οχάιο πάλευε για 6 χρόνια με τον καρκίνο και ήταν γνωστός για το κουράγιο του. Λίγο πριν πεθάνει ζήτησε από τη μητέρα του μια χάρη. Σήμερα είναι ευτυχισμένος στον...

Ο Keith έγινε πρωτοσέλιδο τον Οκτώβριο όταν η κοινότητά του αφιέρωσε την 21η Οκτωβρίου σε εκείνον. Αλλά ο Keith, που δεχόταν ιατρική βοήθεια στο σπίτι, ήθελε κάτι από την μητέρα και καλύτερη φίλη του, Taylore: «Μαμά, θέλω να σε συνοδεύσω στον γάμο σου πριν πεθάνω.» Επίσης, διαβάστε την συγκλονιστική ιστορία μιας 37χρονη μητέρας με καρκίνο τελικού σταδίου που δεν θέλει να δεθεί με τα μωρά της...

Παρόλο που η Taylore είχε ήδη κάνει πολιτικό γάμο με τον σύντροφό της και η οικογένεια δεν είχε αρκετά χρήματα για έναν ακόμα γάμο, ήταν 100% αποφασισμένη να του πραγματοποιήσει την επιθυμία.

Χάρη σε δωρεές, η οικογένεια μάζεψε $3,500 μέσα σε λίγες μέρες και γρήγορα οργανώθηκε ο γάμος. Ωστόσο, η υγεία του Keith χειροτέρευε γρήγορα και η Taylore ήξερε πως ότι σχέδια είχαν κάνει θα έπρεπε να τα προσαρμόσουν σε μεγάλο βαθμό.

Στο βίντεο που θα δείτε, ετοιμαστείτε να συγκινηθείτε από την μικρή αλλά όμορφη τελετή που έγινε στις 9 Νοεμβρίου 2018.

Δείτε την δραματική ιστορία:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share