Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απέδρασε κρατούμενος από την Ευελπίδων

Συναγερμός στην ΕΛΑΣ

3 Αυγούστου 2020 17:05
Απέδρασε κρατούμενος από την Ευελπίδων
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για να εντοπίσει έναν κρατούμενο που απέδρασε από την Ευελπίδων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για αλλοδαπό Γεωργιανής υπηκοότητας.

Όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, ο αλλοδαπός κρατούμενος «μπερδεύτηκε» μέσα στον κόσμο, ξέφυγε της προσοχής των αστυνομικών και κατάφερε να αποδράσει από τα δικαστήρια. Συναγερμός σήμανε και τις προηγούμενες ημέρες στην ΕΛ.ΑΣ, όταν ένας 43χρονος ισοβίτης που κρατούνταν στις φυλακές Αγίου Στεφάνου πήρε άδεια και δεν επέστρεψε.

Αδιανόητο: Ξαδέλφια απέδρασαν και υποσχέθηκαν να γυρίσουν... αφού διευθετούσαν τα οικογενειακά τους

Αδιανόητο είναι αυτό, που συνέβη στην Ιταλία, με δύο κρατούμενους, που είναι ξαδέλφια, να αποδρούν από την φυλακή και να υπόσχονται να γυρίσουν, αφού πρώτα... διευθετούσαν τα οικογενειακά τους θέματα.

Οι δυο τους είχαν αποδράσει πριν από 15 ημέρες από φυλακή της Ρώμης υποσχόμενοι, ωστόσο, ότι θα επέστρεφαν στα κελιά τους μόλις διευθετούσαν ένα οικογενειακό πρόβλημα, για να συλληφθούν την Τετάρτη 17 Ιουνίου, όπως ανακοίνωσε το ιταλικό υπουργείο Δικαιοσύνης. «Ο Ντάβαντ Ζουκάνοβιτς και ο Λιλ Αχμέτοβιτς, οι δύο κρατούμενοι που απέδρασαν την 3η Ιουνίου από τη φυλακή Rebibbia συνελήφθησαν στην επαρχία Πίζα», στην Τοσκάνη, αναφέρεται στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε το υπουργείο, ενώ σε ελληνική φυλακή χθες (16/6) μόλις απέδρασε κρατούμενος.

Όπως αναφέρει τα ΑΠΕ - ΜΠΕ, τα δύο ξαδέλφια Ρομά είχαν αφήσει ένα σημείωμα όταν δραπέτευσαν, στο οποίο υπόσχονταν ότι θα επιστρέψουν στη φυλακή μόλις διευθετήσουν τα οικογενειακά προβλήματά τους, σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica. Εξηγούσαν στο σημείωμά τους ότι τα παιδιά τους βρίσκονταν σε δεινή θέση, εξαιτίας της εμπλοκής τους σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, και έπρεπε να τα προστατεύσουν. Έχοντας καταδικαστεί για αποδοχή κλοπιμαίων και απάτη, τα δύο ξαδέλφια, που επρόκειτο να αποφυλακιστούν το 2029, είχαν υποσχεθεί να επιστρέψουν «το συντομότερο δυνατόν», σύμφωνα με την ίδια πηγή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share