Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021

Κλήρωση Τζόκερ: Εκεί βρέθηκαν τα 4 τυχερά δελτία που χαρίζουν από 35.600 ευρώ

Μήπως έχετε ένα από αυτά;

3 Αυγούστου 2020 08:35
Κλήρωση Τζόκερ: Εκεί βρέθηκαν τα 4 τυχερά δελτία που χαρίζουν από 35.600 ευρώ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλος νικητής στην τελευταία κλήρωση του τζόκερ δε βρέθηκε, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν υπήρξαν και τυχεροί παίκτες, καθώς τέσσερα δελτία δίνουν από 36.500 το καθένα, με τους νικητές στο σύνολο να μοιράζονται τουλάχιστον 7.5 εκατομμύρια ευρώ στην επόμενη κλήρωση (4/8).

Ειδικότερα, τα δελτία αυτά παίχτηκαν 3 στην Αθήνα, 2 σε πρακτορείο στην όδο Σεβαστουπόλεως 137, και άλλο ένα στην οδό Μιχαλακοπούλου 45 και το τέταρτο στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

Κλήρωση Τζόκερ: Εκεί βρέθηκαν τα 4 τυχερά δελτία που χαρίζουν από 35.600 ευρώ

Ποιο το σύστημα διανομής κερδών

Υπάρχουν οκτώ (8) κατηγορίες επιτυχιών.

Κάθε συμμετέχουσα στήλη που περιλαμβάνει 5+1 αριθμούς και φέρει επιτυχία, κατατάσσεται σε μία μόνο κατηγορία ανάλογα με τις σωστές προβλέψεις που περιλαμβάνει.

-Στην πρώτη κατηγορία (Ι) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν όλους τους αριθμούς και από τις δύο σειρές αριθμών που κληρώνονται (5+1).

-Στη δεύτερη κατηγορία (II) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν και τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών (5άρι).

-Στην τρίτη κατηγορία (III) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τέσσερις (4) από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών και τον αριθμό που κληρώνεται από τη δεύτερη σειρά αριθμών (4+1).

-Στην τέταρτη κατηγορία (IV) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τέσσερις (4) από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από τη πρώτη σειρά αριθμών (4άρι).

-Στην πέμπτη κατηγορία (V) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τρεις (3) αριθμούς από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών και τον αριθμό που κληρώνεται από τη δεύτερη σειρά αριθμών (3+1).

-Στην έκτη κατηγορία (VI) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τρεις (3) αριθμούς από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται της πρώτης σειράς αριθμών (3άρι).

-Στην έβδομη κατηγορία (VII) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν δύο (2) αριθμούς από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών και τον αριθμό που κληρώνεται από τη δεύτερη σειρά αριθμών (2+1).

-Στην όγδοη κατηγορία (VIII) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν έναν (1) αριθμό από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών και τον αριθμό που κληρώνεται από τη δεύτερη σειρά αριθμών (1+1).

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share