Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη: Αποκάλυψη «βόμβα» της 35χρονης στον πατέρα της (Video)

Εξελίξεις στην υπόθεση

2 Αυγούστου 2020 21:16
Επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη: Αποκάλυψη «βόμβα» της 35χρονης στον πατέρα της (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Βέβαιη ότι θα βγει από τη φυλακή φαίνεται πως είναι η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη. Το συγκεκριμένο στοιχείο εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα της, σύμφωνα με συγγενή της, που μίλησε στο δελτίο του ΑΝΤ1.

Οι έρευνες συνεχίζονται και θα αποκαλυφθεί σύντομα εάν η 35χρονη είχε συνεργούς. Μάλιστα η ίδια διατηρεί το δικαίωμα της σιωπής που της επιτρέπει ο νόμος. Επίσης, σε μία αποκάλυψη είχε προχωρήσει πριν λίγο καιρό και ο δικηγόρος της 34χρονης.

Μπορεί η ίδια να μη βγάζει λέξη, όμως «μίλησαν» το κινητό και το λάπτοπ της. Σύμφωνα με τη RealNews τα στοιχεία οδηγούν τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι η φερόμενη ως δράστης ήθελε να κάνει μάγια στην 34χρονη.

Δείτε το βίντεο:

Επίθεση με βιτριόλι: Ευχάριστα νέα για την 34χρονη

Ευχάριστα είναι τα νέα για την 34χρονη Ιωάννα, η οποία είχε δεχθεί την ειδεχθή επίθεση με βιτριόλι, που συγκλόνισε την Ελλάδα, με την ίδια να νοσηλεύεται εδώ και αρκετό καιρό στο Θριάσιο νοσοκομείο και το «Γολγοθά» της να συνεχίζεται.

Έπειτα από ένα εξαιρετικά δύσκολο διάστημα, κατά το οποίο βίωσε αφόρητους πόνους και συνεχή χειρουργεία προκειμένου να αντιμετωπίσει τα σοβαρά τραύματα που άφησε στο σώμα της το καυστικό υγρό, τα πρώτα χαμόγελα έκαναν την εμφάνισή τους για την 34χρονη και την οικογένειά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, η Ιωάννα είναι πιθανό να πάρει εξιτήριο από το Θριάσιο Nοσοκομείο ακόμη και μέσα στον Αύγουστο. Παρόλα αυτά η ψυχολογία της κοπέλας ακόμη δεν είναι καλή. Την περασμένη εβδομάδα η 34χρονη υποβλήθηκε στο έβδομο χειρουργείο για τα τραύματα που φέρει στο αριστερό της χέρι. Δίπλα της όλο αυτό το διάστημα είναι η οικογένειά της και οι φίλες της.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share