Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ στη Βρετανία: Συνελήφθη πρώην υπουργός και νυν βουλευτής - Κατηγορείται για βιασμό

«Βόμβα» στην πολιτική σκηνή

2 Αυγούστου 2020 15:58
Σοκ στη Βρετανία: Συνελήφθη πρώην υπουργός και νυν βουλευτής - Κατηγορείται για βιασμό
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Πρώην υπουργός και νυν βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος της Βρετανίας συνελήφθη έπειτα από κατηγορίες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση, σύμφωνα με την βρετανική αστυνομία και τους Sunday Times.

Το όνομα του βρετανού πολιτικού δεν αποκαλύφθηκε, αλλά η μητροπολιτική αστυνομία ανακοίνωσε ότι άρχισε έρευνα έπειτα από κατηγορίες που αφορούν σεξουαλικές επιθέσεις που διαπράχθηκαν σε περισσότερες της μίας περιπτώσεις. Ενώ, ένας πατέρας άφησε έγκυο την κόρη του 3 φορές! Την βίαζε επανειλημμένα από τα 6 της

«Πενηντάχρονος συνελήφθη το Σάββατο 1η Αυγούστου, ύποπτος για βιασμό. Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση» και θα παρουσιασθεί ενώπιον της δικαιοσύνης στα μέσα του Αυγούστου, διευκρίνισε η αστυνομία.

Σύμφωνα με τους Sunday Times, οι κατηγορίες διατυπώθηκαν από πρώην κοινοβουλευτική συνεργάτιδα και αφορούν στέλεχος του Συντηρητικού Κόμματος, πρώην υπουργό και νυν βουλευτή.

Εκπρόσωπος των Τόρις δήλωσε σύμφωνα με το Press Association, ότι τέτοιες καταγγελίες αντιμετωπίζονται με εξαιρετική σοβαρότητα, αλλά απέφυγε να κάνει άλλο σχόλιο.

27χρονος βίασε τις ανηψιές του - Νεκρή 13χρονη, χαροπαλεύει η 12χρονη αδερφή της (photo-video)

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η είδηση πως δυο κορίτσια απήχθησαν από τον θείο τους, ο οποίος αφού τις βίασε, δολοφόνησε τη μια ενώ η μικρότερη δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Το άγριο έγκλημα συνέβη στο Φοίνιξ των ΗΠΑ, με τα δυο κορίτσια να βρίσκονται παρατημένα στην άκρη του δρόμου. Η Stephanie Chacon, 13 ετών, ήταν νεκρή ενώ η 12χρονη αδερφή της, Hayli, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Επίσης, ένας 32χρονος βίασε την 71χρονη γιαγιά του και μετά την σκότωσε.

Σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο, ύποπτος είναι ο θείος των κοριτσιών, ο 27χρονος Eduardo Mora, ο οποίος την ημέρα που εξαφανίστηκαν τα κορίτσια βρισκόταν στο σπίτι τους μαζί με την μητέρα τους και έναν ακόμη άνδρα.

Τα κορίτσια πήγαν για ψώνια με τον θείο τους και τον άλλο άνδρα και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν, όταν ο Mora έμεινε μόνος του στο αυτοκίνητο μαζί τους. Σύμφωνα με τις αναφορές των ΜΜΕ ο, αγνώστων στοιχείων, άνδρας έφυγε για λίγα λεπτά από τη θέση του οδηγού και τότε ο Mora πήρε το αυτοκίνητο και τα παιδιά και εξαφανίστηκε. Η τελευταία κλήση που έγινε στο κινητό τους έληξε βίαια και μέσα σε φωνές από τα κορίτσια.

Οι δύο μικρές έμειναν εξαφανισμένες για 48 ώρες, μέχρι που εντοπίστηκαν σε αυτοκινητόδρομο της Αριζόνα. Η κατάσταση της Hayli είναι κρίσιμη, με το άτυχο κορίτσι να μεταφέρεται με ελικόπτερο στο Φοίνιξ, όπου και συνεχίζει να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Η αστυνομία μετά από λίγο συνέλαβε τον 27χρονο άνδρα με ρούχα γεμάτα αίματα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share