Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο για τον Στέφανο Χίο: Υπήρχε συνεργός στην επίθεση

Τι δείχνει το νέο υλικό;

1 Αυγούστου 2020 20:33
Νέο βίντεο-ντοκουμέντο για τον Στέφανο Χίο: Υπήρχε συνεργός στην επίθεση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο ήρθε στην επιφάνεια για την επίθεση στο σπίτι του Στέφανου Χίου στα Βριλήσσια και φαίνεται, ότι υπήρχε συνεργός, τη στιγμή που συνεχίζεται η αντιπαράθεση του δημοσιογράφου με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Το βίντεο, που παρουσίασε το Mega, είναι από τα ξημερώματα της Δευτέρας (27/7), όταν ο γνωστός δημοσιογράφος δέχτηκε την δολοφονική επίθεση.

Σε αυτό φαίνεται το αυτοκίνητο του δημοσιογράφου να φτάνει στην είσοδο του γκαράζ της πολυκατοικίας, όπου σταματά, και ένα άτομο αρχίζει και τρέχει καταπάνω του.

Θρίλερ με τον Στέφανο Χίο: Τα «βαριά» υπονοούμενα ένα μήνα πριν από τη δολοφονική επίθεση

Ένα θρίλερ εκτυλίχθηκε τις τελευταίες μέρες με την υγεία του Στέφανου Χίου, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, με την κατάστασή του να μην εμπνέει καμία ανησυχία πια, αλλά ίσως πρέπει να αναζητήσουμε ένα μήνα νωρίτερα το λόγο, που δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης είχε εμφανιστεί στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΡΤ», όπου είχε αφήσει «βαριά» υπονοούμενα, μιλώντας για μια υπόθεση, η οποία συγκλόνισε την χώρα τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται, άλλωστε, για ένα από τα πιο πολυσυζητημένα σκάνδαλα των τελευταίων ετών.

Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για την υπόθεση της Novartis, τελευταία υπόθεση της οποίας είναι η παραπομπή του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου με οκτώ κατηγορίες εναντίον του. Τη στιγμή, που στον ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν μεγάλο σκάνδαλο, η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ θεωρεί πως υπάρχει σκευωρία.

Ο Στέφανος Χίος σύμφωνησε, στην προκειμένη περίπτωση, με όσα ισχυρίζεται η αντιπολίτευση. Ο ίδιος μίλησε για «σούπερ σκάνδαλο», με υπονοούμενα για ουκ ολίγα σημαντικά πρόσωπα. Λίγο καιρό αργότερα, ακολούθησε και η επίθεση σε βάρος του.

Η εφημερίδα του, βέβαια, ισχυρίζεται μέσω του σημερινού (31/7) πρωτοσέλιδου πως γνωρίζει τον εντολέα της δολοφονίας του, αν και αυτή δεν ολοκληρώθηκε για καλή τύχη του δημοσιογράφου. Οι δηλώσεις του εκείνες, όμως, με το γνωστό και μοναδικό τρόπο, κινούν υποψίες για αρκετά άτομα, τα οποία ίσως να τον ήθελαν νεκρό.

Δείτε την παρέμβασή του στο «Εκρηκτικό Δελτίο»:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share