Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στο Ιπποκράτειο: Θετική στον κορωνοϊό έγκυος και 100 ακόμη άτομα ύποπτα

Πανικός στο νοσοκομείο

1 Αυγούστου 2020 16:54
Συναγερμός στο Ιπποκράτειο: Θετική στον κορωνοϊό έγκυος και 100 ακόμη άτομα ύποπτα
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Συναγερμός έχει σημάνει στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, αφού έγκυος έχει βρεθεί θετική στον κορωνοϊό, ενώ 100 ακόμη άτομα αποτελούν ύποπτα.

Σύμφωνα με τη ΠΟΕΔΗΝ προσήλθαν στην εφημερία και εξετάστηκαν 100 ύποπτα κρούσματα. Τα μισά περίπου ήταν από τον ήδη γνωστό γάμο που έγινε στην πόλη. Μέχρι τώρα από τις εξετάσεις βγήκαν 5 από το γάμο θετικά και 4 θετικά από άλλες περιπτώσεις.

Μάλιστα, έχει διακομισθεί και μια έγκυος θετική από Βέροια για να γεννήσει το μωράκι της. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι τα περιστατικά δεν χρειάστηκαν νοσηλεία. Πάντως, αναμένονται ακόμη τα αποτελέσματα από πολλά ύποπτα κρούσματα πολλοί εκ των οποίων συμμετείχαν στο γάμο.

23χρονος κατέγραψε σε βίντεο τη μάχη που έδινε με τον κορωνοϊό - Σοκαριστικά βίντεο

Ένας 23χρονος κατέγραψε σε βίντεο τη μάχη που έδινε με τον κορωνοϊό. Ο Καρίμ Σαλμέν, από το Μαϊάμι, δημοσίευσε σχεδόν 40 βίντεο στον λογαριασμό του στο TikTok.

Στα βίντεο που αναρτούσε στο TikTok κάποια είχαν δόσεις χιούμορ, στα περισσότερα όμως καλούσε τον κόσμο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός. «Δεν είναι αστείο», ήταν μια από τις πιο συχνές προειδοποιήσεις του. Επίσης, μια έκθεση «βόμβα» του ΑΠΘ για την εξέλιξη του κορωνοϊού στην χώρα μας προκαλεί τρόμο!

Συνέχισε να ανεβάζει βίντεο ακόμη και τις δύσκολες στιγμές, όταν για παράδειγμα οι γιατροί έκριναν απαραίτητο να μεταφερθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Εντελώς διαφορετικά ήταν, βέβαια, τα συναισθήματά του όταν εξήλθε της ΜΕΘ, κάτι που και πάλι κατέγραψε σε βίντεο. «Ήθελα να δουν όλοι ότι αυτός ο ιός δεν είναι κάτι αστείο. Ο μόνος τρόπος να τον καταπολεμήσουμε είναι ακολουθώντας τις οδηγίες.

Τελικά, έπειτα από 21 ημέρες νοσηλείας, ο Σάλμεν πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του αυτή την εβδομάδα. Και πάλι όμως του χορηγείται οξυγόνο, μέχρι να ξεπεράσει πλήρως όλα τα προβλήματα που του προκάλεσε ο ιός.

@karimsalmen

PEOPLE PLEASEE DON’T TAKE THIS VIRUS AS A JOKE IT ISN’T! #NicerToMe #HiddenGems #covid #wearamask

♬ original sound - favsoundds
@karimsalmen

LETS HAVE A GOOD MENTAL GUYS AND STAY SAFE #TodayYearsOld #IceCreamDay #covid #wearamask #garyvee

♬ 原聲 - Mj.无名氏
@karimsalmen

ALWAYS WITH A POSITIVE MINDSET, HOPEFULLY OUT SOON🙏🏻 #BiggestFan #NotTheOne #covid #wearamask #covidwontwin

♬ Love Story - Disco Lines
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share