Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ: 10χρονο κορίτσι έμεινε έγκυος από τον θείο της!

Φρίκη!

1 Αυγούστου 2020 11:56
Σοκ: 10χρονο κορίτσι έμεινε έγκυος από τον θείο της!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η εγκυμοσύνη ενός 10χρονου κοριτσιού από την Αργεντινή, έπειτα από τον βιασμό της από τον θείο της συνταράσσει την κοινή γνώμη στην επαρχία Μεντόσα. Επίσης, ένας πατέρας άφησε έγκυο την κόρη του 3 φορές! Την βίαζε επανειλημμένα από τα 6 της

Η 10χρονη, η ταυτότητα της οποίας δεν έχει αποκαλυφθεί, παραπονιόταν στη μητέρα της για πόνους στην κοιλιά της. Εκείνη την πήγε στο νοσοκομείο της Μεντόσας, όπου οι γιατροί διέγνωσαν ότι ήταν έγκυος 32 εβδομάδων (8 μηνών).

«Η ανήλικη δεν είχε αντιληφθεί ότι ήταν έγκυος. Είναι λίγο παχουλή και δεν κατάλαβε ότι ήταν έγκυος 32 εβδομάδων» εξήγησε ο γενικός εισαγγελέας Αλεχάντρο Γκουλέ στο δίκτυο Télévision Mendoza. Μετά την κατάθεση του κοριτσιού, η εισαγγελέας που ανέλαβε την υπόθεση, η Σεσίλια Μπίγκνερτ, διέταξε τη σύλληψη του θείου του παιδιού, ηλικίας 23 ετών, που έμενε για κάποιους μήνες στο σπίτι της οικογένειας.

Η άμβλωση απαγορεύεται στην Αργεντινή, παρά μόνο στην περίπτωση που η εγκυμοσύνη είναι αποτέλεσμα βιασμού ή θέτει σε κίνδυνο την ζωή της μητέρας.

Εντούτοις, σε αυτήν την υπόθεση, οι εισαγγελικές αρχές έκριναν ότι δεν είναι δυνατή η άμβλωση εξαιτίας της προχωρημένης εγκυμοσύνης. Οι γονείς της 10χρονης θα πρέπει να αποφασίσουν εάν θα αναλάβουν την φροντίδα του μωρού ή θα το δώσουν για υιοθεσία.

Άγρια δολοφονία: Πατέρας στραγγάλισε την 17χρονη έγκυο κόρη του & αυτοκτόνησε

Μια φρικιαστική δολοφονία συνέβη στην Ινδία, με έναν πατέρα να στραγγαλίζει την 17χρονη έγκυο κόρη του και στη συνέχεια να αυτοκτονεί! Επίσης, ένας 20χρονος που περπάτησε με τη φίλη του στο σπίτι της για να αισθάνεται ασφαλής, τη βίασε και τη δολοφόνησε.

Ο πατέρας αντί να σταθεί δίπλα στην κόρη του που είχε πέσει θύμα βιασμού, την έδιωξε από το σπίτι και την έστειλε στη γιαγιά της. Το βράδυ που η 17χρονη κοιμόταν, ο πατέρας σε έξαλλη κατάσταση μπήκε στο σπίτι και την έπνιξε.

Ύστερα είπε σε όλους τους χωριανούς ότι η κόρη του – που είχε μείνει έγκυος από τους βιαστές της – δεν άντεχε άλλο την ντροπή και αυτοκτόνησε.

Η αστυνομία έκανε έρευνες και ύστερα από εξαντλητικές ανακρίσεις η γιαγιά που ήταν παρούσα στο φόνο, έσπασε και τα ομολόγησε όλα. Το φονικό έγινε στο χωριό Μάντολι στην Ινδία. Ήδη η αστυνομία έχει πάρει DNA από το έμβρυο και ψάχνει τους βιαστές της κοπέλας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share