Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δύσκολες ώρες για τη Μαίρη Χρονοπούλου: Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Ώρες αγωνίας για την ηθοποιό

1 Αυγούστου 2020 10:46
Δύσκολες ώρες για τη Μαίρη Χρονοπούλου: Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ώρες αγωνίας για τη Μαίρη Χρονοπούλου η οποία νοσηλεύεται από τη Δευτέρα σε νοσοκομείο. Η 87χρονη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα ON time, εισήχθη εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται στο καρδιολογικό τμήμα.

Όπως αναφέρουν άνθρωποι που είναι κοντά στην ηθοποιό, το οξυγόνο της ήταν πολύ χαμηλό και είχε πρόβλημα στον πνεύμονα. Δεν αισθανόταν καθόλου καλά και έτσι κάλεσαν ασθενοφόρο, προκειμένου να μπει άμεσα στο νοσοκομείο, αφού ήταν μεγάλη ανάγκη.

Η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται και όλοι ελπίζουν σύντομα να είναι σε θέση να επιστρέψει και πάλι στο σπίτι της στην Παιανία. Αυτή τη στιγμή ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και γιατροί και νοσηλευτές κάνουν τα πάντα για να την επαναφέρουν σε μια καλή κατάσταση. Επίσης, εσπευσμένα σε νοσοκομείο νοσηλεύεται από χθες και ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Άμεσα στο νοσοκομείο η Φώφη Γεννηματά

Άμεσα στο νοσοκομείο διακομίστηκε η Φώφη Γεννηματά, καθώς ήταν εμπύρετη και είχε έντονους πόνους, με την νεφρολιθίαση να είναι η αιτία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Φώφη Γεννηματά υποβλήθηκε επιτυχώς σε αφαίρεση πέτρας από τα νεφρά και πήρε ήδη έχει πάρει εξιτήριο, ενώ πρόσφατα υπήρξε θρήνος στην πολιτική σκηνή.

Φυσικά, λόγω της κατάστασής της, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ δεν θα παραβρεθεί στη Βουλή για τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπoυργείου Οικονομικών, όπου αποφαίστηκε να καταβληθούν εφάπαξ τα αναδρομικά στους συναξιούχους μες στο 2020.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Δήμητρα Αλεξανδράκη - Τι συνέβη;

Εσπευσμένα διακομίστηκε στο νοσοκομείο η Δήμητρα Αλεξανδράκη, καθώς το πάρτι που στήθηκε το Σαββατοκύριακο για τα γενέθλιά της κατέληξε άσχημα.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι λίγο μετά τη 01:00 τα μεσάνυχτα και ενώ το πάρτι που έκανε για τα γενέθλιά της βρισκόταν στην κορύφωσή του, παρουσία πολλών φίλων και αγαπημένων προσώπων της, είχε ένα ατύχημα με αποτέλεσμα να... Διαβάστε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share