Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

"Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει τόσα νεύρα" - Ο Στέφανος Χίος απαντά με ένα αιχμηρό σχόλιο

Το Ekali Club και η... Πίνα Κολάντα

1 Αυγούστου 2020 10:12
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, μέσα από μια ανάρτηση στο Twitter είπε περαστικά στον Στέφανο Χίο. Ωστόσο, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής δεν έμεινε εκεί, αφού μετά τα περαστικά, τόνισε πως πρόκειται για τεράστιο αλήτη -διαβάστε εδώ όσα έγραψε-.

Το σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου, όπως είναι λογικό, σήκωσε μεγάλη συζήτηση. Μερικές ώρες αργότερα, ο Χίος μέσα από το "Μακελειό" έδωσε τη δική του απάντηση στα πυρά του συναδέλφου του.

"Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΤΟΥ ΕΚΑΛΗ CLUB ΤΟΥΪΤΑΡΕΙ! ‘Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΛΗΤΗΣ’! Νιώθουμε απεριόριστη συμπάθεια για το θυμό του δημοσιογράφου και εκδότη Νίκου Χατζηνικολάου. Θα συμβουλεύαμε κάποιον να του δώσει κανένα πιεσόμετρο να μετρήσει την πίεσή του καθώς η δικιά μας – δόξα το Θεό – είναι μια χαρά. Πρέπει η Πίνα Κολάντα που πίνει ο κ. Νίκος εκεί στο Ekali Club να έχει κάτι μέσα για να έχει τόσα νεύρα".

Τέλος εποχής για τον Νίκο Χατζηνικολάου - Πάρθηκε η απόφαση

Τα χαρτιά του νέου του προγράμματος άνοιξε ο ΑΝΤ1 μέσω του Τζώρτζη Ποφάντη ο οποίος συνομίλησε διαδικτυακά με τους δημοσιογράφους.

Οι φήμες για μια αλλαγή που έχει να κάνει με τη «μετακόμιση» του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στην απογευματινή ζώνη, συγκεκριμένα στο slot 19:00 – 20:00, δίνουν και παίρνουν με τον Γενικό Διευθυντή Προγράμματος να μην επιβεβαιώνει το παραμικρό.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται, το δελτίο του Νίκου Χατζηνικολάου θα ξεκινά πλέον στις μεταξύ 18:45 – 19:00, προκειμένου να ελευθερωθεί το slot 20:00 – 21:00 ώστε ο ΑΝΤ1 να «χτυπήσει» τους αντιπάλους του με… άλλο όπλο, αφού έχει χάσει την μάχη και στην τηλεθέαση!

Ο λόγος για τη νέα σειρά της Μαρίας Γεωργιάδου «Ήλιος» με πρωταγωνιστές τους Ντόρα Μακρυγιάννη -γνωστή από τον ρόλο της στο σήριαλ «Γυναίκα χωρίς όνομα», Ευγενία Δημητροπούλου, Αντίνοο Αλμπάνη, Μάριο Αθανασίου και Γιώργο Καραμίχο, η οποία θα παίζει απέναντι από τα κεντρικά δελτία των Mega, Star και ΣΚΑΪ.

Ο κ. Ποφάντης, ωστόσο, δήλωσε πως τίποτε δεν είναι ανακοινώσιμο αυτή τη στιγμή, καθώς ακόμα το νέο πρόγραμμα στήνεται και πως όταν θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις το κανάλι θα ενημερώσει σχετικά με δελτίο Τύπου.

Ωστόσο αξίζει να αναφερθεί πως η απόφαση αυτή αποτελεί μεγάλο ρίσκο διότι ο Νίκος Χατζηνικολάου θα βρεθεί απέναντι από τον Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ, ο οποίος σαρώνει!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share