Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτά είναι τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Άκη Τσοχατζόπουλου για κορωνοϊό

Τι έδειξαν;

31 Ιουλίου 2020 21:04
Αυτά είναι τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Άκη Τσοχατζόπουλου για κορωνοϊό
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Γνωστά έγιναν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για κορωνοϊό στον Άκη Τσοχατζόπουλο, όπου υποβλήθηκε νωρίτερα.

Ο ίδιος, άλλωστε, εισήλθε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με συμπτώματα που παρέπεμπαν στον ιό. Τελικά, όμως, είναι αρνητικός στον ιό, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα.

Άκης Τσοχατζόπουλος: Αυτά δείχνουν οι εξετάσεις για κορωνοϊό - Το δημόσιο μήνυμα της Βίκυς Σταμάτη

Σε εξετάσεις για κορωνοϊό έχει υποβληθεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος, αντιμετωπίζοντας συμπτώματα άτυπης πνευμονίας κι έχοντας εισαχθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με τη Βίκυ Σταμάτη να «σπάει» τη σιωπή της.

Οι εξετάσεις που υποβάλλεται ο πρώην υπουργός είναι διαρκείς από τη στιγμή που εισήχθη στο Σισμανόγλειο με ιδιαίτερα ανησυχητικά συμπτώματα. Ο κ. Τσοχατζόπουλος πήγε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, μαζί με τη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη, είχε επαφή με το περιβάλλον και συνομιλούσε με τους γιατρούς, όμως, η κατάστασή του ήταν δύσκολη.

Ο πρώην υπουργός βρέθηκε στην Παθολογική κλινική του νοσοκομείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την καρδιά του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος ενδεχομένως να μεταφερθεί σε κλινική Covid-19.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος έδειχνε φανερά ταλαιπωρημένος.

Σημειώνεται ότι η υγεία του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ έχει επιβαρυνθεί το τελευταίο καιρό.

Πριν λίγους μήνες άλλωστε ο κ. Τσοχατζόπουλος είχε αντιμετωπίσει και ένα σοβαρό καρδιακό πρόβλημα, το οποίο εμφανίστηκε μετά από επιπλοκές που εμφανίστηκαν στον οργανισμό του έπειτα από επέμβαση στον αυχένα.

Αρκετές φορές έχει αναφερθεί στα προβλήματά υγείας του, η σύζυγός του Βίκη Σταμάτη.

Στην πρόσφατη συνέντευξη της είχε τονίσει ότι η υγεία του πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ επιβαρύνθηκε κατά την παρουσία του στις φυλακές.

«Η οικογένειά μας δοκιμάζεται για μια ακόμα φορά»

Το δικό της μήνυμα έστειλε δημόσια η Βίκυ Σταμάτη, σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, με την ίδια να εύχεται την ανάρρωσή του, τονίζοντας πως επικοινωνεί κανονικά με το περιβάλλον.

«Η οικογένεια μας δοκιμάζεται για μίαν ακόμα φορά. Όλα αυτά, που έχουμε περάσει έχουν επιβαρύνει πολλαπλώς την υγεία του Ακή.

Αυτήν την στιγμή, όπως γνωρίζετε, νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική με συμπτώματα πνευμονίας, είναι ωστόσο αγωνιστής, επικοινωνεί κανονικά με το περιβάλλον και δεν σταματά στιγμή να μας στηρίζει με τον δοτικό του χαρακτήρα.

Με την βοήθεια του Θεού, γιατί μόνον αυτήν έχουμε, πιστεύω θα τα καταφέρουμε», σημειώνει η Βίκυ Σταμάτη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share