Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Ινδία: Δεν έβρισκαν αλκοόλ, ήπιαν απολυμαντικό και πέθαναν

Απίστευτο!

31 Ιουλίου 2020 18:04
Τραγωδία στην Ινδία: Δεν έβρισκαν αλκοόλ, ήπιαν απολυμαντικό και πέθαναν
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ανείπωτη τραγωδία υπήρξε στην Ινδία, αφού εννέα άτομα έχασαν τη ζωή τους, αφού δεν έβρισκαν αλκοόλ και αποφάσισαν να το γλεντήσουν... με αλκοολούχο απολυμαντικό τζελ.

Σύμφωνα με τον Σιντάρτ Καουσάλ, τον αστυνομικό διευθυντή της πόλης Κουριτσέντου, στο κρατίδιο Άντρα Πραντές, οι εννέα άνδρες έχασαν τις αισθήσεις τους, αφού κατανάλωσαν «μεγάλη ποσότητα» απολυμαντικού για τα χέρια, αναμεμιγμένου με νερό ή με σόδα. Μεταφέρθηκαν κατεπειγόντως σε νοσοκομείο, όπου όμως απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός τους, ενώ θλίψη υπάρχει με τον χαμό 20χρονου ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα.

Ο λόγος για τον οποίο στράφηκαν στο αλκοολούχο απολυμαντικό διάλυμα ως «υποκατάστατο», είναι ότι η πόλη έχει τεθεί σε καραντίνα και έτσι δεν μπορούσαν να αγοράσουν ποτά, σύμφωνα με το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Εκατοντάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο στην Ινδία, αφού καταναλώνουν νοθευμένο αλκοόλ. Οι λαθρέμποροι συχνά προσθέτουν στα ποτά μεθανόλη -ένα τοξικό προϊόν που χρησιμοποιείται συνήθως ως αντιψυκτικό ή ως καύσιμο- ώστε να αυξήσουν την περιεκτικότητά τους σε αλκοόλ.

Μέχρι σήμερα, από την πανδημία της Covid-19 έχουν χάσει τη ζωή τους περισσότεροι από 35.740 άνθρωποι στην Ινδία.

Στους 205 οι νεκροί από κορωνοϊό - Κατέληξε 70χρονος στην Πάτρα

Στους 205 έφτασαν οι νεκροί από κορωνοϊό, αφού κατέληξε ένας 70χρονος στην Πάτρα και, συγκεκριμένα, στο νοσοκομείο του Ρίου.

Ο άνδρας, όπως αναφέρει το Thebest.gr, είχε εισαχθεί τις τελευταίες ημέρες στην Εντατική του νοσοκομείου. Έδωσε γενναία μάχη για τη ζωή του, όμως υπέκυψε στην ασθένεια και, κάπως έτσι, η Ελλάδα μετρά ακόμη ένα θύμα από την πανδημία, ενώ ο προηγούμενος θάνατος εντοπίστηκε πριν από μερικές ώρες στην Αλεξανδρούπολη.

Πέθανε ο Δημήτρης Βενετής

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών ο γνωστός δικηγόρος Δημήτρης Βενετής. Σοκ επικρατεί και στον επιχειρηματικό κόσμο μετά τον χαμό γνωστού Έλληνα επιχειρηματία.

Ο εκλιπών είχε καταγράψει μακράν καριέρα στο δικηγορικό χώρο και είχε αναλάβει πολλές υποθέσεις ποινικού, κατά κύριο λόγο ενδιαφέροντος.

Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και τελικά κατέληξε χθες, Πέμπτη 30 Ιουλίου, στις επτά το απόγευμα στο σπίτι του. Η κηδεία του Δημήτρη Βενετή θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 17:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο νέο Κοιμητήριο Χαλκίδας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share