Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία της 34χρονης

Χαμόγελα για την οικογένειά της

31 Ιουλίου 2020 17:57
Επίθεση με βιτριόλι: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία της 34χρονης
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 34χρονης Ιωάννας, που είχε δεχθεί την τρομερή επίθεση με βιτριόλι, καθώς υπάρχουν νεότερα για την υγεία της.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη 34χρονη είναι πιθανό να πάρει εξιτήριο από το Θριάσιο νοσοκομείο ακόμη και μέσα στον Αύγουστο, φέρνοντας επιτέλους χαμόγελο στην οικογένειά της, την ίδια ώρα που η 35χρονη ακόμη αρνείται να μιλήσει.

Το έβδομο χειρουργείο που έκανε στο χέρι της προ ημερών ήταν και το τελευταίο σε αυτή την πρώτη φάση της προσπάθειας των γιατρών για αποκατάσταση των σοβαρών βλαβών που έχει υποστεί στο μάτι, στο πρόσωπο και στο σώμα. Το επόμενο διάστημα θα παραμείνει κλινήρης στο Θριάσιο μέχρι να επουλωθούν πλήρως οι πληγές και στη συνέχεια θα επιστρέψει στο σπίτι της στο Μοσχάτο.

Αυτό εκτιμάται ότι θα συμβεί μετά τα μέσα του Αυγούστου, κάτι που, αν μη τι άλλο, χαροποίησε την Ιωάννα, η οποία το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, δεδομένου ότι οι πόνοι που νιώθει δεν έχουν υποχωρήσει πλήρως κι ότι η μάχη για να μην χάσει την όρασή της από το αριστερό μάτι δεν έχει κερδηθεί ακόμη. Παράλληλα, ψυχολογικά την επιβαρύνει ιδιαίτερα και η αγωνία που έχει για να δει στον καθρέφτη το πρόσωπό της, γεγονός για το οποίο την έχουν προετοιμάσει οι ειδικοί που βρίσκονταν στο πλευρό της το προηγούμενο διάστημα, αλλά αποτελεί ενδεχομένως και το δυσκολότερο κομμάτι ως προς την αποδοχή από την ίδια της εικόνας που θα έχει από εδώ και πέρα.

Το εξιτήριο που θα πάρει η Ιωάννα, πάντως, δεν σημαίνει ότι ολοκληρώθηκε ο κύκλος της αποκατάστασης, αφού θα ακολουθήσουν κι άλλα χειρουργεία σε μεταγενέστερο στάδιο για περαιτέρω αποκατάσταση της ζημιάς που έχει υποστεί.

Γολγοθάς δίχως τέλος

Συνεχίζεται ο «Γολγοθάς» για την 34χρονη Ιωάννα, που έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι, η οποία υποβλήθηκε σε ακόμα ένα χειρουργείο, το έβδομο κατά σειρά.

Η επέμβαση έγινε στο αριστερό της χέρι που φέρει εγκαύματα από το καυστικό υγρό με το οποίο την περιέλουσε η δράστις της επίθεσης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το χειρουργείο πήγε καλά όμως επιβαρυμένη είναι η ψυχολογία της 34χρονης.

Η μητέρα της δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό της, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share