Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Συμμορία» επιτέθηκε σε 27χρονο οδηγό και τον μαχαίρωσε με...τσουγκράνα (Video)

Σοκ

31 Ιουλίου 2020 15:50
«Συμμορία» επιτέθηκε σε 27χρονο οδηγό και τον μαχαίρωσε με...τσουγκράνα (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια συμμορία περίπου έξι ατόμων περικύκλωσε ένα αυτοκίνητο στη μέση ενός δρόμου στο Μάντσεστερ της Βρετανίας και άρχισαν να «μαχαιρώνουν τον οδηγό με μια τσουγκράνα».

Οι δράστες της επίθεσης, όπως αναφέρει η Daily Mail, έκλεισαν το δρόμο με άλλα οχήματα για να παγιδεύσουν το θύμα και έπειτα άρχισαν να τον χτυπούν με την τσουγκράνα. Επίσης, την απόλυτη φρίκη έζησε μια 26χρονη από τον σύντροφό της.

Το 27χρονο θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο, αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, η κατάστασή του είναι σταθερή.

Την αστυνομία ενημέρωσε μία γυναίκα που ήταν παρούσα στην τρομακτική επίθεση αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις.

21χρονη περπατούσε στο δρόμο με το μωρό της και της επιτέθηκε ο πρώην της -Προσπάθησε να την πνίξει και τη μαχαίρωσε (Video)

21χρονη περπατούσε σε έναν δρόμο του Μπρονξ με το μωρό της όταν ο πρώην της, της επιτέθηκε, προσπάθησε να την πνίξει και τη μαχαίρωσε.

Στα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας, που δημοσιεύει η Daily Mail, φαίνεται να πιάνει τη μητέρα από το λαιμό και να τη ρίχνει στο πεζοδρόμιο ενώ το καρότσι με το μωρό αναποδογυρίζει. Σοκ έχει προκαλέσει στη Βραζιλία ο θάνατος νεογέννητων δίδυμων μωρών από τα σκυλιά της οικογένειάς τους που τα κατασπάραξαν

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 21χρονη έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι. Μητέρα και παιδί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και η κατάστασή τους είναι σταθερή. Ο Γκονζάλες αναζητείται από την αστυνομία.

Σοκ: Πατέρας μαχαίρωσε 4 φορές το γιο του

32χρονος άνδρας δέχτηκε επίθεση με 4 μαχαιριές από τον θετό πατέρα του γιατί πήγε στην τουαλέτα, λέρωσε το καπάκι της λεκάνης και δεν το καθάρισε. Ενώ, ένα άγριο έγκλημα έγινε στη Ρωσία με έναν 13χρονο να σφάζει με 13 μαχαιριές τον 7χρονο αδερφό του για ένα video game!

Οι δυο από αυτές στο λαιμό και στο αυτί και οι γιατροί στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε είπαν ότι στάθηκε πολύ τυχερός που δεν του έκοψε κάποια αρτηρία. Σύμφωνα με την κατάθεση του θύματος αλλά και της μητέρας του, ο 65χρονος δράστης είχε διαπληκτιστεί προηγουμένως με τη σύζυγο του και την είχε κατηγορήσει ότι τον απατάει.

Στη συνέχεια ο γιος πήρε το λόγο και του είπε να σταματήσει και μετά για να ηρεμήσουν τα πνεύματα πήγε στην τουαλέτα. Μόλις βγήκε από το μπάνιο μπήκε ο δράστης ο οποίος άρχιζε να φωνάζει και να λέει ότι το καπάκι της λεκάνης είναι βρώμικο. Πήγε στη συνέχεια στο μπάνιο, πήρε ένα χασαπομάχαιρο και τον μαχαίρωσε 4 φορές. Το περιστατικό συνέβη την 1η Μαΐου στη νοτιοδυτική κινεζική πόλη Τσονγκκίνγκ. Ο δράστης έχει συλληφθεί και το θύμα συνεχίζει να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share