Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Στέφανος Χίος: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο - Συνεχίζονται οι έρευνες για το δράστη

Πού επικεντρώνονται τις τελευταίες ώρες;

31 Ιουλίου 2020 15:14
Στέφανος Χίος: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο - Συνεχίζονται οι έρευνες για το δράστη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξιτήριο από το νοσοκομείο ΚΑΤ πήρε ο Στέφανος Χίος, ο οποίος είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση, μετά την επίθεση που είχε δεχθεί στο σπίτι του στα Βριλήσσια, με την εφημερίδα του μάλιστα να «φωτογραφίζει» τον εντολέα της δολοφονίας του.

Η κλινική εικόνα του δημοσιογράφου είναι πολύ καλή, με αποτέλεσμα οι γιατροί να ανάψουν το πράσινο φως για την αποχώρησή του από το Νοσοκομείο.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, με την Ελληνική Αστυνομία να εξετάζει ως βασικό σενάριο αυτό του «πληρωμένου συμβολαίου».

Στο πλαίσιο αυτό, η εστίαση της ΕΛΑΣ στρέφεται στο επαγγελματικό και προσωπικό περιβάλλον του Στέφανου Χίου.

Τις επόμενες ημέρες, μάλιστα, ο εκδότης αναμένεται να παραδώσει στις Αρχές το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού του.

Την ίδια ώρα, εντός των επόμενων ημερών θα προβεί σε επίσημη κατάθεση για την επίθεση, περιγράφοντας επακριβώς τι συνέβη εκείνες τις δραματικές ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lawandorder.gr, o Στέφανος Χίος φέρεται να έχει δώσει μια πρώτη περιγραφή του δράστη, ενώ έχει υποστηρίξει ότι τον τελευταίο καιρό δεχόταν απειλές για ρεπορτάζ που δημοσίευσε στην εφημερίδα «Μακελειό».

Βίντεο σοκ: Η στιγμή της επίθεσης στον Στέφανο Χίο!

Σοκάρει το βίντεο που βρέθηκε στη δημοσιότητα με την δολοφονική επίθεση στον Στέφανο Χίο έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια τα ξημερώματα της Δευτέρας (27/7), με τον δημοσιογράφο να γλιτώνει.

«Ο δράστης που με πυροβόλησε φορούσε κουκούλα, ενώ τα μάτια του είχαν σχιστοειδές σχήμα. Δεχόμουν απειλές για δημοσιεύματα της εφημερίδας μου». Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Στέφανος Χίος στην κατάθεσή του σε αστυνομικούς που διερευνούν τη δολοφονική απόπειρα εναντίον του, στις 3:00 τα ξημερώματα και οι οποίοι πήγαν στο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Στο βίντεο, εκτός από την επίθεση, φαίνεται και η πραγματικά μεγάλη του ετοιμότητα, σπρώχνοντας με δύναμη την πόρτα και μπλοκάροντας το όπλο του δράση, ενώ νωρίτερα δημοσιεύθηκαν και εικόνες.

Δείτε συγκλονιστικό βίντεο της απόπειρας δολοφονίας εναντίον του Στέφανου Χίου:

Πηγή βίντεο: Protothema.gr και Makeleio.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share