Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κορωνοϊός: 14 μέλη μιας οικογένειας πίστευαν ότι ο ιός είναι απάτη και μολύνθηκαν όλοι! Ένας νεκρός και ένας διασωληνωμένος (Video)

Τραγωδία

30 Ιουλίου 2020 14:13
Κορωνοϊός: 14 μέλη μιας οικογένειας πίστευαν ότι ο ιός είναι απάτη και μολύνθηκαν όλοι! Ένας νεκρός και ένας διασωληνωμένος (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μία οικογένεια που θεώρησε ότι ο κορωνοϊός είναι εργαλείο των πολεμίων του Τραμπ, επανήλθε στην σκληρή πραγματικότητα με τον πλέον σκληρό τρόπο. Επίσης, μια αδιανόητη τραγωδία, με θύμα μια 9χρονη εκτυλίχθηκε στην Φλόριντα των ΗΠΑ καθώς το παιδί άφησε την τελευταία του πνοή από κορωνοϊό, ενώ δεν είχε κανένα σύμπτωμα.

Έτσι αντί να τηρήσουν τα μέτρα αποστασιοποίησης, η οικογένεια αποφάσισε τον περασμένο μήνα να συγκεντρωθεί χωρίς μάσκες, με αποτέλεσμα 14 μέλη της να μολυνθούν. Μάλιστα, μία γυναίκα έχασε τη ζωή της και ένας άνδρας νοσηλεύεται διασωληνωμένος και δίνει μάχη για τη ζωή του.

Όπως λέει ο οικοδεσπότης της συγκέντρωσης, Τόνι Γκριν τώρα οι συνέπειες ήταν «ένα σκληρό μάθημα στην πραγματικότητα του κορωνοϊού», ενώ παραδέχθηκε ότι στο παρελθόν ο ίδιος αμφέβαλλε για την απειλή της πανδημίας.

«Το παραδέχομαι, ψήφισα τον Ντόναλντ Τραμπ το 2016», έγραψε σε άρθρο του στην Dallas Voice. Μάλιστα, όπως λέει, έπεσε στην θύμα των θεωριών συνωμοσίας και ήταν ανάμεσα στους πλέον ριζοσπαστικούς και αδίστακτους οπαδούς του Τραμπ.

«Πίστευα ότι ο ιός ήταν μια απάτη. Πίστευα ότι τα mainstream media και οι Δημοκρατικοί τα χρησιμοποιούσαν για να δημιουργήσουν πανικό, να συνθλίψουν την οικονομία και να καταστρέψουν τις πιθανότητες επανεκλογής του Τραμπ», έγραψε.

Ο Γκριν και η σύντροφός του δεν φορούσαν μάσκες, ούτε οι γονείς τους, κατά το πάρτι της 13ης Ιουλίου. «Νομίζαμε ότι τα χειρότερα ήταν πίσω μας, επειδή τα πάντα ήταν εύκολα, όλα ξανάνοιγαν και κανένας από εμάς δεν είχε συμπτώματα», έγραψε. Την επόμενη ημέρα ξύπνησαν άρρωστοι, ενώ οι γονείς τους ακολούθησαν δύο ημέρες αργότερα.

Ο Γκριν μεταφέρθηκε στις 24 Ιουνίου σε νοσοκομείο, μαζί με τον πεθερό του, που έχει διασωληνωθεί και την πεθερά του, που πέθανε από τις επιπλοκές της νόσου στις 2 Ιουλίου, μετέδωσε το NBC.

Πλέον ο ίδιος νιώθει υπεύθυνος που έπεισε την οικογένεια ότι ήταν ασφαλές να συγκεντρωθούν, ενώ παραδέχεται ότι πολλά πράγματα θα είχαν γίνει διαφορετικά.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share