Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

47χρονος πυροβόλησε μάνα και γιο λόγω... κορωνοϊού! (Video)

Σοκ

30 Ιουλίου 2020 11:53
47χρονος πυροβόλησε μάνα και γιο λόγω... κορωνοϊού!  (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η παράνοια του... κορωνοϊού έχει φτάσει πλέον σε επικίνδυνα επίπεδα στις ΗΠΑ καθώς ένας 47χρονος δεν δίστασε να πυροβολήσει μητέρα και γιο επειδή δεν κρατούσαν τις αποστάσεις ασφαλείας.

Το περιστατικό συνέβη στην Φλόριντα, η οποία έχει μετατραπεί σε επίκεντρο της πανδημίας στις ΗΠΑ καθώς έχει μολυνθεί από κορωνοϊό ο ένας κάτοικός της στους πενήντα. Ενώ, σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η είδηση πως δυο κορίτσια απήχθησαν από τον θείο τους, ο οποίος αφού τις βίασε, δολοφόνησε τη μια ενώ η μικρότερη δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

«Πρέπει να φύγετε. Δεν τηρείτε απόσταση», είπε αρχικά ο Ντάγκλας Μαρκς στους δύο πελάτες του ξενοδοχείου, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας της τουριστικής πόλης των νοτιοανατολικών ΗΠΑ.

Η γυναίκα, η Βερόνικα Πένια, και ο γιος της, που είχαν πάει στο Μαϊάμι για τουρισμό από την πολιτεία του Νέου Μεξικού, αγνόησαν τον άνδρα. Κάθισαν σε καναπέ, γυρίζοντάς του την πλάτη.

«Δύο άτομα εδώ πέρα δεν ακολουθούν τις συστάσεις», φώναξε κατόπιν ο Μαρκς, σύμφωνα με τη μητέρα, απειλώντας ότι θα «ασχοληθεί» μαζί τους. Ακολούθησαν πυροβολισμοί στην αίθουσα του ξενοδοχείου, χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Ο Μαρκς κατέθεσε στην αστυνομία πως νόμιζε ότι τον ακολουθούσαν, ζήτησε από τη ρεσεψιόν να καλέσει την άμεση δράση και κατόπιν πυροβόλησε τέσσερις φορές «προειδοποιητικά». Όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επίθεση με επιβαρυντικές περιστάσεις και τη χρήση δυνητικά θανατηφόρου όπλου σε δημόσιο χώρο, μεταξύ άλλων.

32χρονος δολοφόνησε την 27χρονη φίλη του - Την σκότωσε, την κάλυψε με τσιμέντο και την έκαψε σε κάδο απορριμάτων

Μια φρικιαστική δολοφονία συνέβη στην Τουρκία με έναν 32χρονο να σκοτώνει την 27χρονη φίλη του με αποτρόπαιο τρόπο. Επίσης, άγρια δολοφονία εκτυλίχθηκε και στο Πακιστάν με ένα θείο να λούζει την 14χρονη ανιψιά του με πετρέλαιο και να τις βάζει φωτιά καίγοντάς τη ζωντανή.

Η οικογένεια της 27χρονης δήλωσε την εξαφάνιση της κοπέλας στις 16 Ιουλίου. Τελικά η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε την Τρίτη σε δασική περιοχή στο Εμιράτο του Μεντεσέ της Τουρκίας.

Ο 32χρονος πρώην φίλος της κλήθηκε από τις Αρχές να καταθέσει, ωστόσο έπεσε σε αντιφάσεις. Ταυτόχρονα βρέθηκαν πλάνα από κάμερες ασφαλείας που έδειχναν τον άνδρα να αγοράζει δύο μπουκάλια με βενζίνη από βενζινάδικο.

Ο Avci που αρχικά δεν παραδεχόταν ότι είχε διαπράξει τον φόνο, αργότερα, αφού είδε τα πλάνα, ομολόγησε αναφέροντας πως αρχικά χτύπησε τη Gultekin επειδή εκείνη δεν ήθελε να τα ξαναβρούν. Στη συνέχεια τη δολοφόνησε όταν εκείνη ήταν λιπόθυμη. Ο 32χρονος μετέφερε το σώμα της σε δασική περιοχή και αφού το κάλυψε με τσιμέντο, το έκαψε μέσα σε έναν κάδο απορριμάτων.

Το θέμα της δολοφονίας της Pinar Gultekin έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις στα social media. Αμέτρητοι χρήστες χρησιμοποιώντας το hastag #PınarGültekin εκφράζουν την οργή, τη λύπη και την αγανάκτησή τους.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share