Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Θρίλερ στην Βαρυπόμπη με τους 3 νεκρούς: Το σενάριο της τραγωδίας - Τι εξετάζουν οι αρχές (Video)

Εξελίξεις στην υπόθεση

30 Ιουλίου 2020 09:20
Θρίλερ στην Βαρυπόμπη με τους 3 νεκρούς: Το σενάριο της τραγωδίας - Τι εξετάζουν οι αρχές (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τρεις άνδρες εντοπίστηκαν νεκροί τα ξημερώματα σε φρεάτιο 8 μέτρων στη Βαρυμπόμπη. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πρόκειται για νεαρά άτομα, τα οποία ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους από την Πυροσβεστική στην περιοχή Φλόγα της Βαρυμπόμπης.

Για την ανάσυρσή τους επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, ενώ στη συνέχεια τα άτομα μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το OPEN TV, το φρεάτιο δεν είναι κοντά σε κατοικημένη περιοχή, βρίσκεται σε δάσος και μέχρι στιγμής άγνωστες παραμένουν οι συνθήκες του συμβάντος. Έχουν γίνει προσαγωγές τριών ατόμων, ενώ οι Αρχές διεξάγουν έρευνες για το περιστατικό.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες της αστυνομικής ρεπόρτερ του OPEN TV, Μίνας Καραμήτρου, τα θύματα φαίνεται πως έψαχναν για χρυσό. Σε αυτή την εκτίμηση κλίνουν οι έρευνες των Αρχών, καθώς η Πυροσβεστική εντόπισε στο σημείο μία αυτοσχέδια σκάλα, με την οποία κατέβαιναν στον πυθμένα του πηγαδιού, τη γεννήτρια την οποία είχαν τοποθετήσει επίσης μέσα στο πηγάδι καθώς και ένα αυτοσχέδιο σωλήνα που είχαν τοποθετήσει για να βγαίνουν τα αέρια από τις εργασίες τους.

Κέρκυρα: Η οικογενειακή τραγωδία που αποκαλύφθηκε από τον πνιγμό της 14χρονης - Αποκάλυψη-σοκ (Video)

Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις σχετικά με τον πνιγμό της 14χρονης στην Κέρκυρα. Το ανέμελο παιχνίδι στη θάλασσα για την 14χρονη και μία φίλη της, στην παραλία του Αγίου Στεφάνου, μετατράπηκε σε παγίδα θανάτου.

Το κορίτσι έμενε με συγγενείς του στον Άγιο Στέφανο, καθώς είχε χάσει και τους δύο γονείς του. Είχαν αναλάβει να το μεγαλώσουν οι θείοι του που ζουν και εργάζονται στην περιοχή, σύμφωνα με το Star.

Το απόγευμα της Τρίτης, η 14χρονη και η φίλη της μπήκαν στη θάλασσα, απομακρύνθηκαν από την ακτή και στη συνέχεια άρχισαν να καλούν σε βοήθεια. Ο διαχειριστής επιχείρησης με θαλάσσια σπορ έσπευσε με ταχύπλοο προς το μέρος των κοριτσιών, ενώ μία Γερμανίδα τουρίστρια, που κολυμπούσε κοντά τους, κατάφερε να σώσει το ένα κορίτσι. Ήταν ήδη αργά όμως για την 14χρονη.

Η τραγωδία στον Άγιο Στέφανο αναδεικνύει το πρόβλημα της έλλειψης ναυαγοσώστη σε μια ανοικτή και επικίνδυνη, όπως την χαρακτηρίζουν οι ντόπιοι, θάλασσα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share