Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στη Βαρυμπόμπη: Βρέθηκαν 3 νεκροί σε φρεάτιο

Τι συνέβη;

30 Ιουλίου 2020 07:29
Συναγερμός στη Βαρυμπόμπη: Βρέθηκαν 3 νεκροί σε φρεάτιο

Συναγερμός σήμανε στη Βαρυμπόμπη καθώς νεκροί εντοπίστηκαν τα ξημερώματα τρεις άνδρες σε φρεάτιο, ενώ σοκ είχε προκαλέσει πριν λίγες ημέρες η είδηση του θανάτου δυο τουριστών σε πάρκινγκ βίλας.

Μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης της Πυροσβεστικής, τρεις άνδρες νεαρής ηλικίας, ανασύρθηκαν νεκροί από φρεάτιο βάθους 8 μέτρων στην περιοχή Φλόγα της Βαρυμπόμπης.

Οι τρεις άνδρες είχαν εξαφανιστεί αργά χθες το βράδυ, σύμφωνα με το Mega. Μέχρι στιγμής είναι άγνωστος ο λόγος για τον οποίο οι τρεις άνδρες βρέθηκαν στο σημείο κάτι το οποίο τους κόστισε τη ζωή.

Οι Αρχές ήδη ερευνούν την υπόθεση, αναζητώντας τα αίτια που οδήγησαν τους τρεις άνδρες να κατέβουν στο πηγάδι.

Της «Κολάσεως»! Νεκρός βρέθηκε έκφυλος ιερέας - Είχε «φάει» 1.000.000$ από την ενορία του για να πληρώνει τον «αφέντη» του

Νεκρός βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στο σπίτι του, στο Νιου Τζέρσι, ένας ιερέας, που είχε «φάει» $1.000.000 από την ενορία του, με σκοπό να χρηματοδοτεί τις σαδομαζοχιστικές συνευρέσεις του με τον «αφέντη» του. Σάλος είχε προκληθεί επίσης στην χώρα μας με την είδηση, ότι ιερέας έβγαζε τα ράσα του και έκανε... παιχνίδι σαν «λαϊκός» με γυναίκες.

Ο 57χρονος αιδεσιμότατος Πίτερ Μικέλι εντοπίστηκε νεκρός την περασμένη Πέμπτη, στο εσωτερικό του διαμερίσματός του, ωστόσο οι Αρχές δεν προχώρησαν σε περαιτέρω λεπτομέρειες για τις συνθήκες του θανάτου του.

Παραιτήθηκε όταν έγιναν γνωστές οι σαδομαζοχιστικές προτιμήσεις του

Ο καθολικός ιερέας παραιτήθηκε τον Δεκέμβριο του 2015 από τον Ναό της Αγίας Ζαν Φρανς του Σαντάλ στο Μπρονξ, αφού κατηγορήθηκε για έκλυτο βίο, καθώς αποκαλύφθηκε ότι ήταν ο σκλάβος του σεξ του αφέντη Κιθ Κριστ, ο οποίος τον ανάγκαζε να πίνει τα ούρα του!

Μάλιστα, ο Μικέλι φέρεται ότι είχε πληρώσει πάνω από 1.000.000 δολάρια στον μποντιμπιλντερά «αφέντη» του για τις «συνεδρίες», οι οποίες κόστιζαν 1.000 δολαρίων έκαστη, χρήματα που είχε κατηγορηθεί ότι έβρισκε από τα ταμεία του ναού.

Εκτός αυτού, ο ιερέας είχε κατηγορηθεί ότι είχε ξοδέψει 60.000 δολάρια σε «παράνομες συνταγογραφήσεις», σύμφωνα με την αγωγή που είχαν καταθέσει εις βάρος του οι πιστοί της ενορίας του, που του αποδίδουν ακόμα ότι φερόταν στα ταμεία σαν να είναι η τσέπη του ακόμα και στην αγορά του σπιτιού του, αξίας 264.000 δολαρίων, στο Μπρικ.

«Δεν μιλούσαμε πλέον αλλά ό,τι και αν έκανε, εξακολουθούσε να είναι ο αδερφός μου και να τον αγαπάω»

Φανερά σοκαρισμένος ο αδερφός του ιερέα, Τζόζεφ, δήλωσε ότι ενημερώθηκε από τους αστυνομικούς για τον θάνατο του αδερφού του.

«Δεν ξέρω τι συνέβη στον αδερφό μου. Δεν μου λένε καν πού τον βρήκαν, πώς τον βρήκαν» εξήγησε, ενώ παράλληλα τόνισε ότι δεν μιλούσαν πια, αλλά ότι έστελνε κάθε χρόνο στον ιερέα μήνυμα για τα γενέθλιά του στις 7 Ιουλίου. «Ο,τι και αν έκανε, εξακολουθούσε να είναι ο αδερφός μου και να τον αγαπάω».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share