Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Συναγερμός στον Πειραιά: Ισχυρή έκρηξη σε γραφεία ναυτιλιακής εταιρίας

Τι συνέβη;

29 Ιουλίου 2020 07:26
Συναγερμός στον Πειραιά: Ισχυρή έκρηξη σε γραφεία ναυτιλιακής εταιρίας

Έκρηξη σημειώθηκε στα γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας στην Καστέλλα, στον Πειραιά, τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Η έκρηξη που προκλήθηκε από βόμβα σημειώθηκε περίπου στις 3:50 προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές στην είσοδο της ναυτιλιακής εταιρείας, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Επί τόπου έφτασαν άνδρες του τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών προκειμένου να συλλέξουν υπολείμματα της βόμβας που εξερράγη.Εξαιτίας της έκρηξης, η περιοχή παρέμενε αποκλεισμένη για αρκετή ώρα.

Σημειώνεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε επί της οδού Παπαναστασίου στην Καστέλλα που είναι κεντρικός δρόμος της περιοχής. Σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν υπήρξε προειδοποίηση.

Σοκ στον Πειραιά: Φωτιά σε μαγαζί υπό κατασκευή εγκλώβισε δύο ανθρώπους

Σοκ επικράτησε το πρωί της Τετάρτης (22/7) στον Πειραιά, καθώς ξέσπασε φωτιά σε μαγαζί υπό κατασκευή σε ισόγειο, με δύο ανθρώπους να εγκλωβίζονται, αλλά ευτυχώς την Πυροσβεστική να προλαβαίνει να τους σώσει, προτού το σκηνικό εξελιχθεί σε τραγωδία.

Η φωτιά ξέσπασε σε υπό κατασκευή μαγαζί στη συμβολή των οδών Παλαμιδίου και Μαυρομιχάλη, στο κέντρο του Πειραιά, ενώ πρόσφατα αποκαλύφθηκε σε ποιον ανήκε η σορός που βρέθηκε στα Βοτσαλάκια.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική και στο σημείο της φωτιάς βρέθηκαν πυροσβέστες που κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά. Όταν όμως μπήκαν στο χώρο, βρήκαν δυο ανθρώπους κλειδωμένους στην τουαλέτα, χωρίς τις αισθήσεις τους.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δυο άτομα που βρέθηκαν μέσα στο μαγαζί όπου ξέσπασε η φωτιά, δεν έχουν σχέση με το υπό κατασκευή κατάστημα.

Οι πυροσβέστες που τους βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις τους και με εγκαύματα, κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Αφού διαπιστώθηκε πως είχαν σφυγμό, το ΕΚΑΒ τους παρέλαβε και τους μετέφερε στο Τζάνειο για τις πρώτες βοήθειες.

Θρίλερ στον Πειραιά: Βρέθηκε νεκρή γυναίκα μαχαιρωμένη στο λαιμό

Συναγερμός έχει σημάνει στο Λιμενικό καθώς εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα μαχαιρωμένη στο λαιμό στην περιοχή της Παγόδας στον Πειραιά, γύρω στις 7 το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ η άτυχη γυναίκα φέρεται να ήταν άστεγη. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από τη Λιμενική Αρχή Πειραιά. Υπενθυμίζεται ότι προχθές είχε εντοπιστεί στην παραλία Βοτσαλάκια στον Πειραιά η σορός ενός άνδρα 80 ετών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share