Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Στέφανος Χίος: "Έχει" τον εντολέα της δολοφονίας του - Τον είχε ηχογραφήσει!

Ραγδαίες εξελίξεις!

28 Ιουλίου 2020 11:48
Στέφανος Χίος:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Στέφανου Χίου προ ημερών φέρεται να δέχθηκε απειλητικό τηλεφώνημα από γνωστό πρόσωπο, το οποίο κατονομάζουν.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος φέρεται να επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον δημοσιογράφο και να τον απείλησε ευθέως ότι θα τον σκοτώσει.

Το τηλεφώνημα έγινε λίγες ημέρες πριν την απόπειρα δολοφονίας κατά του δημοσιογράφου και φέρεται να αφορούσε δημοσίευμα της εφημερίδας του.

Ο συνήγορος του δημοσιογράφου έχει ζητήσει η κατάθεση του, όταν η υγεία του επιτρέψει, να γίνει παρουσία εισαγγελέα. Όπου και προφανώς θα αναφερθεί σε αυτό το τηλεφώνημα που θεωρείται από το περιβάλλον του στοιχείο – κλειδί για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

«Τα λιοντάρια σαν τον Στέφανο δεν φοβούνται και δεν φιμώνονται»

Εκατοντάδες είναι τα μηνύματα στήριξης και συμπαράστασης προς τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο, μέσα από την ιστοσελίδα του makeleio.gr, ο οποίος δέχθηκε δολοφονική επίθεση έξω από την οικία του τα ξημερώματα.

Από το πρώτο άκουσμα της είδησης, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πολίτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό στέλνουν μηνύματα για ταχεία ανάρρωση και επάνοδο στις επάλξεις της δημοσιογραφίας που υπηρετεί την αλήθεια και τον πατριωτισμό, ενώ παράλληλα εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για την άνανδρη επίθεση.

Διαβάστε κάποια από τα μηνύματα:

Τις θερμές ευχές μου για ταχεία ανάρρωση στον έναν από τους ελάχιστους δημοσιογράφους που λένε την αλήθεια στο λαό (και αυτό ενοχλεί πολλούς). Που δεν είναι σαν τους άλλους τους δημοσιογράφους του 50ρικου που για λίγα λεφτά πουλάνε και την μάνα τους. Έτσι Στέφανε συνέχισε να χαλάς την ηρεμία του παρακράτους των πολιτικών, που προδίδουν τη χώρα και γεμίζει η τσέπη τους, και είμαστε μαζι σου. Μαζί σου στον πόλεμο ενάντια στους εθνο-προδότες της μεταπολίτευσης που ξεπουλάνε την Ελλάδα μας πραγματοποιώντας παράλληλα τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Με εκτίμηση

Να. Δ.

Εύχομαι περαστικά σου Στέφανε γρήγορα να γίνεις καλά γιατί μας είσαι χρήσιμος

Ελ.Κ.

Κύριε Χίο, είμαι συγκλονισμένη από αυτό που σας συνέβη . Σας εύχομαι γρήγορη ανάρρωση ,είστε μαχητής και θα τα καταφέρετε…. είμαι σίγουρη!!!

Αν.Β.

Απίστευτο ! Περαστικά εύχομαι γρήγορα στις επάλξεις Στέφανε και να γυρίσεις πιο δυνατός και ο Θεός είναι μεγάλος δε λησμονεί τα λαμόγια!

Μα.Ξ.

Στέφανε δόξα τω θεώ είσαι εκτός κινδύνου από δω και στο εξής θα πρέπει πολύ να προσέχεις γιατί κανείς δεν ξέρει από πού θα σου έρθει σήμερα οι πατριώτες είναι εμπόδιο για μερικούς προδότες πρόσεχε λοιπόν για να σε χαίρεται η οικογένειά σου και να τη χαίρεσαι και εσύ περαστικά σου και να είσαι σιδερένιος σε σκεφτόμαστε πάντα

Αγ.Β.

Στέφανε περαστικά ρε παλικαρε!!!!!!!! τους πονάς έτσι!!!! γρήγορα σ εύχομαι καλά για να ακούμε πάλι την βροντερή φωνή σου!!!και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Άγιο Παντελεήμονα μεγάλη η χάρη του!!! πάντα γερός και δυνατός Στέφανε!!!!

Μ.Μ.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς και τα περαστικά μας στον Στέφανο!!!τον περιμένουμε πιο δυνατό πισω και τα λιοντάρια σαν τον Στέφανο δεν φοβούνται και δεν φιμωνονται !!καταδικάζουμε την άνανδρη επίθεση σε έναν άνθρωπο,δημοσιογράφο,Έλληνα αγωνιστή που διάλεξε να τα βάλει με το σάπιο σύστημα και εντασσομαστε μαζί του !!Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και να επιστρέψει γρήγορα κοντά μας γιατί τον έχουμε ανάγκη

Στ.Γ.

Καλημέρα θα θέλαμε συνεχείς πληροφορίες για την κατάσταση υγείας του Στεφάνου. Ευχαριστώ

Λε.Μ.

ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΡΏΣΕΙ ΣΤΕΦΑΝΕ..ΠΟΣΟ ΚΟΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΕΊΛΑΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ

Θε.Κ.

Κρατα γερα Στεφανακο..!!!Χρονια σ βλεπω.Γιαννης απο μηχανιωνα!

Στέφανε αδερφέ μας το μόνο που κατάφεραν αυτά τα δειλά υποκείμενα είναι να δείξουν πως είσαι ΓΝΗΣΙΟΣ πατριώτης .Όλοι οι Έλληνες αδελφοί σου σε αγαπάμε και προσευχόμαστε για σένα και για την ανάρωσή σου , ο λαός σε χρειάζεται. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ !!! ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ! Ας τους δείξουμε πως και εμείς έχουμε όπλα και δόντια

Θα ήθελαν να πατήσουν ένα κουμπί και να τον εξαφανίσουν. Με τα αποκαλυπτικά πρωτοσέλιδα και ρεπορτάζ τα καθάρματα θέλουν να τον βγάλουν από τη μέση. Το σύστημα τον θέλει νεκρό. Μόλις γίνει καλά με το καλό θα είναι υποχρεωμένοι να του παρέχουν αστυνομική προστασία για να συνεχίσει να κάνει τη δουλειά του. Δε θα χουν πια δικαιολογίες.

Στέφανε ο Θεός μαζί σου. Φαίνεται ότι έχουμε να κάνουμε με αδίστακτα σκουλήκια. Η ιστορία σε αυτό τον τόπο επαναλαμβάνεται. Ότι έχει γίνει και με άλλους ήρωες πατριώτες που τους δολοφόνησαν. Εσενα σε προστατεψε ο Θεός για να συνεχίσεις το έργο σου, τη σωτηρία της πατρίδας.

Στεφανε περαστικα και σιδεροκεφαλος!!Δωσε στεγνα τους παρακρατικους ανθελληνες επιδοξους φονιαδες σου του ξερεις πιοι ειναι!!Στεφανε κρατα γερα με υγεια δυναμη και πιστη!!Ο Θεος μαζι σου!!

Πε.Π.

ΣΤΕΦΑΝΕ , ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ . Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΆ ΜΑΖΙ ΣΟΥ . Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΣΩΤΗΡΕΣ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΛΕΡΩΜΕΝΟΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ -ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ- ΤΟΤΕ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ .

Καλη αναρωση ΓΙΓΑΝΤΑ. Ο Θεος να σου δωσει δυναμη να συνεχισεις να τους πονας.

Περαστικα Στεφανε ο Θεος μαζι σου σε αγαπαμε

Λυ.Τ.

Καλή ανάρρωση Στέφανε Μόλις το έμαθα.Ευχομαι αυτά τα καθίκια να τα βρουν γρήγορα και να τα δώσουν στον λαό για ειδική μεταχείριση.

Νι.Π.

………Λέτε άγνωστοι πυροβόλησαν το Στέφανο Χίο; Γνωστοί είναι. Για την περίπτωση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα βρήκαν τον ένοχο, Εδώ;

Ο Άγιος Παντελεήμων που την μνήμη του εορτάζομαι σήμερα και ήταν ιατρός να σε κάνει γρήγορα καλά και ποιο δυνατό.

Μ.Α.

ΣΤΕΦΑΝΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!

Στέφανε περαστικά λυπάμαι πραγματικά για ότι συνέβη,καλή ανάρρωση και σύντομα στις επάλξεις! Ο Θεός μαζί σου και στην οικογένειά σου!!

Δυστυχώς , επειδή ηταν Πατριώτης , Αληθινός Έλληνας και σωστός δημοσιογράφος έπρεπε να του κλείσουν το στόμα. Στέφανε ο Θεός μαζί σου

Γι.Β.

Περαστικά Στέφανε. Είσαι ο μόνος Δημοσιογράφος που τα έχει βάλει με το σύστημα και αυτό τούς ενοχλεί πολύ. Ο Θεός να σε έχει καλά αδερφέ, ο άγιος Παντελεήμων έκανε το θαύμα του και σε προστατέψε !!!!! Γρήγορα περαστικά και πάντα δυνατός.

Μα.Δ.

Καλη δύναμη Στέφανε, έχεις το θεό μαζί σου.παλικάρι..

ΣΤΕΦΑΝΕ γίνε καλά, μάζεψε τα με την οικογένειά σού και φύγε από αυτήν την κολοχωρα των ηλίθιων ραγιάδων και δολοφόνων βαλκανοπιθηκων του συστήματος. Δεν αξίζει να θυσιαστεις για κανέναν. Θα σέ ξεχάσουν όπως ξέχασαν και τον κατσιφα…φύγε στο εξωτερικό και μην βγάλεις καν ανακοίνωση. Ρίξε μαύρη πέτρα να υσηχασεις…. ξέρω τι σού λέω…

Θω.Θ.

Η Ελλάδα σβηνει. Αλλο ενα πληγμα στη δημοκρατια. Δεν ξερω τι μελλον θα βρουν τα παιδια του λαου

Μα.Κ.

Στέφανε χιε περαστικά σου και σιδερένιος!!! Και οι συνεργάτες του, να δημοσιεύσουν τα πάντα όλα ότι γνωρίζουν , εναντίων όλων!!!! Κάθαρση τώρα!!!

Βαστα γερα στεφανε..ο θεος ειναι διπλα σε ολους

Στέφανε αυτή είναι η μοίρα όλων τών ελλήνων πατριωτών.Τόν Γέρο τού Μώριά τόν καταδίκασαν είς θάνατο οί πρόγονοι τών σημερινών φονιάδων.Δέν έχει αλλάξει τίποτα.Μόνο τά ονόματα. Στέφανε γρήγορη ανάρρωση γιατί σέ χρειάζεται η πατρίδα.Ολη η Λακωνία σου εύχεται περαστικά.

Γιάννης Λάκων

Περαστικά Στεφανάρα και πάλι γρήγορα κοντά μας. Έχουμε πολλές κατσαρίδες να πατήσουμε!

Κάποιες φορές οι σφαίρες γυρίζουν πίσω. Όλοι αυτοί που έχουν καταντήσει τη χώρα Κολομβία θα πάρουν σύντομα αυτό που αξίζουν. Καμία δικτατορία δεν κρατάει για πάντα.

Εύχομαι περαστικά. Τελικά έχουμε κράτος μαφία είναι δολοφόνοι τρομοκράτες παρακράτος. ΑΙΣΧΟΣ καθίκια αλήτες.

Περαστικα Στεφανε ειμαστε μαζι σου!

Στέφανε με τη βοήθεια του Θεου και της Παναγιας μας να επιστρέψεις γρηγορα για να μπορούμε να σε ακουμε και να σε βλεπουμε οπως παντα.

Περαστικά Στέφανε, σιδερένιος από ατσάλι!!!! Να ξέρεις, είμαστε μερικοί που προσεύχονται για σένα, και τώρα και πάντοτε.

Να είσαι πάντοτε δυνατός. Τίποτα δεν ακουμπάει τον δίκαιο άνθρωπο που αγωνίζεται ανιδιοτελώς.

Η Παναγία μας μαζί σου. Ο δυνατός Άγιός σου, ο Πρωτομάρτυρας Στέφανος πάντοτε στο πλευρό σου.

Αν.Μ.

Στέφανε μου καλέ μας φίλε να είσαι καλα! Ειλικρινά τι ν πω έχουν ξεφύγει τα πραγματα μιλάμε για απόπειρα δολοφονίας σε εναν μαχητικό δημοσιογράφο που καλά ρεπορτάζ κ ψυχαγωγία προσφέρει. Ταχεια ανάρρωση κ απαιτησε ασφάλεια εδώ κάτι απίθανοι απασχολούν με αστυνομικους το δημόσιο. Ν είσαι πάντα καλά ρε φίλε !

Νι.Φ.

ποιος άνθρωπος αξίζει κάτι τέτοιο΄? να πιαστούν οι ένοχοι και επιτέλους να μάθομε να σεβόμαστε τη αντίθετη άποψη, στέφανε περαστικά να ανάψεις καμιά λαμπάδα γιατί είναι θαύμα που έζησε.

Τι κατάφεραν με τις σφαίρες τους οι πληρωμρμοι εκτελεστές και αυτοί που κρύβονται Πίσω από την δολοφονική ενέργεια;να δει ο κόσμος ότι ο Χίος ήταν και θα είναι ο πατριώτης δημοσιογράφος που ενόχλησε με τις αλήθειες του κάποιους βολεμένους ,,περαστικά σου Στέφανε και που”σαι,,,….πρόσεχε,πρόσεχε πολύ γιστι κάποιοι έχασαν τον ύπνο τους εξ αιτίας σου

Η.Π.

Περαστικά σου εύχομαι ολόψυχα, Στέφανε. Ο Άγιος Παντελεήμονας σε έσωσε.

Να γυρίσεις δυνατός κοντά στην οικογένειά σου γρήγορα. Και η Παναγιά μας να σας προστατεύσει.

Μα.Π.

Γρήγορη ανάρρωση Στέφανε. Λυπάμαι πολύ γι αυτό που συνέβη. Απο δω και στο εξής να λάβεις τα μέτρα σου.

Λι.Η.

κουραγιο στεφανε, ο Θεος μαζι σου!!! δεν αξιζει να τραβας ολα αυτα γι αυτη την ρημαγμενη χωρα,,

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΙΟ! ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ! ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ. ΝΑ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΟΣΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share