Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Φρίκη για 20χρονη - Η υπόσχεση για δουλειά που κατέληξε σε εφιάλτη

Σοκ

28 Ιουλίου 2020 09:42
Φρίκη για 20χρονη - Η υπόσχεση για δουλειά που κατέληξε σε εφιάλτη
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Την απόλυτη φρίκη έζησε μία 20χρονη από την Αγγλία, όπου η υπόσχεση για δουλειά κατέληξε στον απόλυτο εφιάλτη. Ενώ, ένα 5χρονο κοριτσάκι βρέθηκε γυμνό σε διαμέρισμα 62χρονου.

Συγκεκριμένα, δύο αδέρφια από την Ρουμανία 19 και 24 ετών εξαπάτησαν τη νεαρή κοπέλα να έρθει στην Αγγλία με την υπόσχεση ότι θα δουλεύει σε ένα εργοστάσιο. Αντί αυτού, όμως, την ανάγκασαν να πηγαίνει μέχρι και με 15 άνδρες σε μια ημέρα.

Το 20χρονο θύμα αναγκάστηκε να αναλάβει πελάτες ακόμη και την ίδια μέρα που έφτασε στην Αγγλία από τη Ρουμανία, καθώς την απειλούσαν ότι θα την δείρουν αν δεν έβγαζε αρκετά χρήματα γι’ αυτούς.

Όταν οι δύο άνδρες την παρέλαβαν από το αεροδρόμιο του Λούτον, της πήραν τα προσωπικά της έγγραφα και το διαβατήριό της και την οδήγησαν στο σπίτι, όπου διέμενε με άλλες δύο γυναίκες από τη Ρουμανία.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας της είπαν να ντυθεί με σέξι ρούχα και να βγει στους δρόμους. Η 20χρονη κοπέλα αναγκαζόταν πολλές φορές να πηγαίνει με 10 ή 15 άνδρες την ημέρα.

Η περιπέτεια της άτυχης κοπέλας έλαβε τέλος όταν οι δύο άντρες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από τις αρχές και φυλακίστηκαν.

Φρίκη: Πατέρας βίαζε και βασάνιζε τις 7 κόρες του - Είχε αποκτήσει και παιδί με μία εξ' αυτών

Μια φρικιαστική ιστορία έρχεται στο φως από την Ιρλανδία με έναν πατέρα να βιάζει και να βασανίζει τις 7 κόρες του και μάλιστα με μία εξ' αυτών να αποκτάει και παιδί! Επίσης, αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση ενός ζευγαριού το οποίο βίαζε την 12χρονη κόρη τους.

Η Έλεν Ο’ Ντόνοχι έσπασε τη σιωπή της μετά την καταδίκη του 75χρονου Τζέιμς Ο’ Ράιλι από το Μπαλινόντι της Ιρλανδίας, για τον βιασμό της ίδιας αλλά και για εκείνους που υπέστησαν οι έξι αδελφές της, αλλά και η μικρότερη αδελφή του δράστη. Ο πα-τέρας, που απέκτησε μάλιστα και παιδί με μία από τις κόρες του, όταν αυτή ήταν 16 ετών, καταδικάστηκε έπειτα από δίκη πέντε εβδομάδων σε 20 χρόνια φυλάκιση και οδηγήθηκε στη φυλακή στις 15 Ιουνίου.

Ο Ο’ Ράιλι χτυπούσε, εξανάγκαζε σε πείνα και βασάνιζε με όλους τους τρόπους τις κόρες του όταν ήταν ανήλικες, καθαρά λόγω σαδιστικής φύσης, αφού είχε χρήματα για να τους εξασφαλίσει τα απαραίτητα και με το παραπάνω ως επιτυχημένος έμπορος αλόγων και σκραπ.

«Πιστεύω ότι μας άφησαν στην τύχη μας επειδή είμαστε Τσιγγάνοι. Όλοι οι άλλοι στην κοινωνία μας αντιμετωπίζουν υποτιμητικά γιατί πιστεύουν ότι έτσι μας αρέσει να ζούμε, βρόμικοι», δήλωσε στους «Irish Times», αποκαλύπτοντας ότι η ίδια και οι αδελφές της κατάφεραν να επιζήσουν τρώγοντας τις φλούδες από πατάτες!

Η 51χρονη, σήμερα, γυναίκα ισχυρίζεται μάλιστα ότι πρώτη φορά ανακάλυψε πότε έχει γενέθλια σε ηλικία 25 ετών, όταν πήρε πιστοποιητικό γέννησης από τις Αρχές για να παντρευτεί, ενώ εξομολογείται ότι είχε αρχίσει τις απόπειρες αυτοκτονίας από τα 12 της χρόνια.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share