Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ: Νεκρή βρέθηκε διάσημη τραγουδίστρια (photo-video)

Σοκ στο καλλιτεχνικό στερέωμα

28 Ιουλίου 2020 09:13
Σοκ: Νεκρή βρέθηκε διάσημη τραγουδίστρια (photo-video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Νεκρή σε ηλικία μόλις 53 ετών ετών βρέθηκε η τραγουδίστρια των Primal Scream, Ντενίς Τζόνσον. Ακόμη ένα σοκ στο χώρο της μουσικής μετά τον χαμό της θρυλικής τραγουδίστρια Μίλι του super hit «My Boy Lolipop».

Η Τζόνσον είχε «σφραγίσει» με τη φωνή της το περίφημο «Screamadelica» τον πρώτο δίσκο του συγκροτήματος το 1991 και έμεινε στην μπάντα ως το 1995.

Παράλληλα, εμφανίστηκε σε δύο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, το "Higher Than The Sun" και το "Don't Fight It, Feel It". Παράλληλα είχε συνεργαστεί με τους Pet Shop Boys και πολλούς άλλους.

Η τραγουδίστρια σχεδίαζε να κυκλοφορήσει το σόλο άλμπουμ της αργότερα φέτος. Την είδηση του θανάτου της μετέδωσε φίλος της στο Twitter ενώ τα αίτια θανάτου παραμένουν ακόμα άγνωστα. Μια δήλωση της οικογένειάς της ανέφερε ότι «πέθανε ξαφνικά» μετά από ασθένεια.

Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε πασίγνωστη τραγουδίστρια (photo-video)

Θρήνος επικρατεί στον καλλιτεχνικό κόσμος καθώς πέθανε σε ηλικία 73 ετών η θρυλική τραγουδίστρια Μίλι του super hit «My Boy Lolipop». Ενώ, ανατριχιαστική είναι η περιγραφή πασίγνωστης τραγουδίστριας για την απαγωγή και την κακοποίησή της.

Η Τζαμαϊκανή υπέστη εγκεφαλικό πριν από λίγες ημέρες, πέφτοντας σε κώμα. Μια κατάσταση από την οποία δεν κατάφερε να βγει ποτέ.

«Είναι ο άνθρωπος που έκανε την μουσική ska παγκόσμια. Έκανε ένα super hit σε όλο τον πλανήτη. Ταξίδεψα μαζί της σε όλο τον κόσμο, εμφανίστηκα μαζί της σε TV shows. Ήταν πάντα τόσο ταπεινή», ανέφερε ο Κρις Μπλακγουελ, ο οποίος ήταν ο παραγωγός της σε αρκετούς δίσκους.

Η Μίλι έκανε παγκόσμια επιτυχία με το τραγούδι «My Boy Lolipop», ενώ κατάφερε να γίνει παράλληλα η πρώτη τραγουδίστρια της country μουσικής που ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο πωλήσεων δίσκων.

Γεννήθηκε στο Κλαρεντόν της Τζαμάικα. Ξεκίνησε την καριέρα της κερδίζοντας την πρώτη θέση σε διαγωνισμό ταλέντων, σε ηλικία μόλις 12 ετών. Κυκλοφόρησε αρκετά hit ωστόσο το «My Boy Lolipop», την καθιέρωσε στην παγκόσμια δισκογραφία.

Σοκ: Πέθανε γνωστή 30χρονη τραγουδίστρια - Η τραγική ειρωνεία λίγες εβδομάδες πριν (photo)

Σοκ επικρατεί στον καλλιτεχνικό κόσμο καθώς πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 30 ετών η διάσημη τραγουδίστρια Κάντυ Γκρόβς. Τραγική ειρωνεία; Λίγες εβδομάδες πριν, η Κάντυ είχε ποστάρει μια φωτογραφία με τον νεκρό αδερφό της, Κέλι σχολιάζοντας πόσο της λείπει. Επίσης, συντετριμμένη είναι η οικογένειας 17χρονης ανερχόμενης τραγουδίστριας που αυτοκτόνησε γιατί δεν άντεχε την καραντίνα.

Η νεαρή τραγουδίστρια δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, σύμφωνα με το περιβάλλον της και ο θάνατός της οφείλεται σε «φυσιολογικά αίτια», σύμφωνα με τον αδερφό της, Κόντι.

«Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφούλα μου. Ελπίζω να συναντηθεί με τoν Κέλι και την Κέισι», ανέφερε το μήνυμα του αδερφού της. «Ανυπομονούσε για τους επόμενους μήνες, όπου θα κυκλοφορούσε το νέο της άλμπουμ. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε, μου έστελνε τα τραγούδια για να τα ακούσω και να της πω την γνώμη μου», ανέφερε ο Κόντι.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share