Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Στέφανος Χίος: Δείτε το πρώτο πρωτοσέλιδο του "Μακελειού" μετά την δολοφονική επίθεση

Δείτε το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του Στέφανου Χίου!

28 Ιουλίου 2020 08:04
Στέφανος Χίος: Δείτε το πρώτο πρωτοσέλιδο του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από θαύμα σώθηκε ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος, καθώς όλα τα στοιχεία της έρευνας για την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του δείχνουν ότι οι δύο δράστες ήθελαν να τον σκοτώσουν.

Λίγες ώρες μετά κυκλοφόρησε και το πρώτο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του, Μακελειό και το Athensmagazine.gr σας το έχει εξασφαλίζει και σας το παρουσιάζει παρακάτω!

Στέφανος Χίος: Καταθέτει στην Αστυνομία - Εκεί στρέφονται οι έρευνες

Εξελίξεις υπάρχουν γύρω από την υπόθεση του Στέφανου Χίου, ο οποίος το απόγευμα της Δευτέρας (27/7) δέχθηκε την επίσκεψη των αστυνομικών στο δωμάτιό του, ώστε να καταθέσει και οι έρευνες να προχωρήσουν.

Ο διάσημος δημοσιογράφος, που δέχθηκε πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του, νοσηλεύεται αυτή την ώρα στο ΚΑΤ εκτός κινδύνου. Οι γιατροί πέτυχαν στο χειρουργείο και ο Χίος είναι σε σταθερή κατάσταση, με τους ειδικούς μάλιστα να δίνουν το «πράσινο φως», ώστε να καταθέσει.

Μυστήριο αποτελεί ακόμη, όμως, το πού μπορεί να στραφούν οι έρευνες. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, καθώς μπορεί να πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα, ή και επίθεση μαφιόζων που ενοχλήθηκαν από κάποιο δημοσίευμά του, όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1.

Αντίστοιχα, επομένως, η υπόθεση θα δοθεί στο αντίστοιχο τμήμα της Αστυνομίας. Οι αστυνομικοί περιμένουν την κατάθεση για να κρίνουν, αν θα πάει στο τμήμα Ανθρωποκτονιών, το τμήμα Εκβιασμών ή εκείνο της Αντιτρομοκρατικής, ενώ μετά από όσα τους πει ο Στέφανος Χίος, θα εξετάσουν το υλικό των καμερών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share