Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κορωνοϊός: Το νέο μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την πανδημία

Ζήτησε προσοχή ο πρωθυπουργός

27 Ιουλίου 2020 19:14
Κορωνοϊός: Το νέο μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την πανδημία
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Το νέο του μήνυμα για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού εξέδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο μετά το συναγερμό που σήμανε για την περιοχή της Αττικής.

Ο πρωθυπουργός της χώρας εξήρε για ακόμη μια φορά την υπευθηνότητα των πολιτών, μέσω ενός βίντεο στα social media, αλλά εφιστά την προσοχή για τη συνέχεια, επισημαίνοντας πως ο κίνδυνος δεν έχει φύγει.

«Όλοι μαζί αντιμετωπίσαμε με επιτυχία το πρώτο κύμα του Covid-19, αλλά ο κίνδυνος δεν έφυγε και δεν πρέπει να ξεχαστούμε τώρα που είναι καλοκαίρι. Όπως ακούσαμε τους ειδικούς όλο αυτό το διάστημα, τηρούμε τα μέτρα ασφαλείας και τώρα που ανοίγουμε σταδιακά την Ελλάδα σε επισκέπτες», έγραψε ο πρωθυπουργός και συνόδευσε το μήνυμά του με ένα ενημερωτικό βίντεο.

Κοινές διακοπές στην Αντίπαρο για Κυριάκο Μητσοτάκη και Τομ Χανκς

Φωτογραφία με τα... ελληνικά διαβατήρια ανά χείρας, έβγαλαν ο Τομ Χανκς και η σύζυγος του Ρίτα Γουίλσον (οι οποίοι έδωσαν μάχη και με τον κορωνοϊό πρόσφατα) με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα.

Οι τέσσερις τους συναντήθηκαν στην Αντίπαρο, όπου ο διάσημος ηθοποιός και η σύζυγος του περνούν τις διακοπές τους.Η βραδιά κύλησε χαλαρά με συζήτηση για την τέχνη, την πολιτική και την Ελλάδα.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός άνεβασε τη φωτογραφία στο Instagram γράφοντας: «Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον είναι πλέον υπερήφανοι Έλληνες πολίτες».

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου, τόσο ο δημοφιλής ηθοποιός όσο και η σύζυγός του πολιτογραφήθηκαν Έλληνες πολίτες, με πρωτοβουλία του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος είχε κάνει τη σχετική πρόταση στον ηθοποιό κι εκείνος είχε δεχθεί με χαρά.

H Ρίτα Γουίλσον έχει ελληνικές ρίζες, αφού η μητέρα της κατάγεται από την Ηπειρο ενω ο Τομ Χανκς αγαπάει πολύ την Ελλάδα και τους ανθρώπους της και περνάει πολλά καλοκαίρια στην Αντίπαρο όπου έχουν το εξοχικό τους.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share