Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020

Στέφανος Χίος: Ποιος τον ήθελε νεκρό; Ραγδαίες εξελίξεις

Αποκαλύψεις "φωτιά"

27 Ιουλίου 2020 11:35
Στέφανος Χίος: Ποιος τον ήθελε νεκρό; Ραγδαίες εξελίξεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαρισμένο είναι το Πανελλήνιο από την απόπειρα δολοφονίας κατά του δημοσιογράφου και εκδότη, Στέφανου Χίου, ο οποίος φέρεται να έχει σωθεί κυριολεκτικά από θαύμα!

Όλα τα στοιχεία της έρευνας για την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του δείχνουν ότι οι δύο δράστες τον ήθελαν νεκρό.

Ενέδρα έστησαν δύο άγνωστοι κουκουλοφόροι στον Στέφανο Χίο, έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια. Συγκεκριμένα λίγο πριν τις 3:00 τα ξημερώματα, και ενώ επέστρεφε σπίτι του, ο Στέφανος Χίος δέχθηκε δύο σφαίρες στο λαιμό και τα πλευρά, ενώ δύο ακόμη βολίδες καρφώθηκαν στο αυτοκίνητό του.

Δολοφονική επίθεση Στέφανος Χίος

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άνδρες που φορούσαν κουκούλες είχαν στήσει ενέδρα έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια και μόλις ο Στέφανος Χίος εμφανίστηκε, ένας από τους δράστες τον πλησίασε ενώ το θύμα ήταν ακόμα μέσα στο αυτοκίνητό του και τον πυροβόλησε δύο φορές σχεδόν εξ επαφής από το παράθυρο του οδηγού.

O Στέφανος Χίος αντέδρασε άμεσα, ανοίγοντας με δύναμη την πόρτα του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον επίδοξο δολοφόνο του και να μπλοκάρει το όπλο του.

Στη συνέχεια, ο Στέφανος Χίος εμφανίστηκε αιμόφυρτος στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο και από εκεί, με δεδομένο ότι το νοσοκομείο δεν εφημέρευε διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου παραμένει για νοσηλεία.

Ο Στέφανος Χίος νοσηλεύεται σε καταστολή, με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται ως ελεγχόμενη.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι επρόκειτο για μία καλά σχεδιασμένη ενέργεια, πριν από την οποία φαίνεται ότι είχαν γίνει όλες οι απαραίτητες προπαρασκευαστικές ενέργειες: Εντοπισμός του σπιτιού του δημοσιογράφου, παρακολούθησή του, κατόπτευση των γύρω δρόμων.

Πυροβόλησαν τον Στέφανο Χίο

Η Αστυνομία αναζητά το κίνητρο των δραστών: Εάν πρόκειται για προσωπικές διαφορές, εάν πρόκειται για κάποιον που ήθελε να εκδικηθεί για κάποιο δημοσίευμα της εφημερίδας του Στέφανου Χίου ή εάν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια. Στην τελευταία περίπτωση αυτό θα μπορούσε να αποκαλυφθεί με κάποια προκήρυξη.

Μέχρι στιγμής, κανένα ενδεχόμενο δεν μπορεί να αποκλειστεί, σύμφωνα με πηγές από την Αστυνομία!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share