Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πέθανε θρυλικός παρουσιαστής

Τεράστια απώλεια!

26 Ιουλίου 2020 11:32
Πέθανε θρυλικός παρουσιαστής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έφυγε από τη ζωή από φυσικά αίτια ένας από τους μακροβιότερους παρουσιαστές της αμερικανικής τηλεόρασης, ο Regis Philbin σε ηλικία 88 ετών. Μια είδηση λίγο μετά και την απώλεια γνωστού καλλιτέχνη.

«Για τη ζεστασιά του, τη θρυλική αίσθηση του χιούμορ και τη μοναδική του ικανότητα να κάνει κάθε μέρα κάτι που θα άξιζε να συζητήσουμε. Ευχαριστούμε τους φαν του για την απίστευτη υποστήριξή τους στην 60χρονη καριέρα του. Ζητούμε μυστικότητα καθώς πενθούμε για την απώλεια του», ανέφερε η οικογένειά του θρυλικού παρουσιαστή.

Γεννημένος στις 25 Αυγούστου 1931, ο Regis Philbin μεγάλωσε στο Μπρονξ και φοίτησε στο Πανεπιστήμιο της Νοτρ Νταμ, όπου απέκτησε πτυχίο κοινωνιολογίας το 1953.

Ξεκίνησε την καριέρα του στα τηλεοπτικά σόου ως συγγραφέας του «The Tonight Show» στην δεκαετία του 50, ενώ πρωτοεμφανίστηκε στην κάμερα το 1961 στο Σαν Ντιέγκο με το The Regis Philbin Show. Έγινε ευρέως γνωστός ως δευτερεύον μέλος του Joey Bishop στο The Joey Bishop Show. Ο Philbin υπήρξε ο πρώτος οικοδεσπότης του διάσημου τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» από το 1999 έως το 2002.

Μεταξύ των βραβείων που είχε λάβει για την προσφορά του στην αμερικανική τηλεόραση ήταν το Daytime Emmy Award για το talk show Live! το 2001 και το 2011, ενώ έλαβε και βραβεία ως οικοδεσπότης του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;». Επιπλέον, έλαβε τη δική του θέση στο Hollywood Walk of Fame το 2003 και ένα βραβείο Lifetime Achievement από τα Daymy Emmy Awards το 2008.

Πένθος για τον Πανιώνιο: Πέθανε ο Θανάσης Ιντζόγλου

Στην θλίψη βυθίστηκε ο Πανιώνιος και το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού σε ηλικία 75 ετών έφυγε από τη ζωή ο ποδοσφαιριστής, Θανάσης Ιντζόγλου.

Ο Ιντζόγλου τίμησε τη φανέλα των κυανέρυθρων από το 1962 ως το 1976 και στη συνέχεια αγωνίστηκε με τον Εθνικό και την Κόρινθο. Συνολικά αγωνίστηκε σε 346 αγώνες στην Α' Εθνική σκοράροντας 125 τέρματα. Μάλιστα, σε βαρύ πένθος βυθίστηκε και ο Φάνης Γκέκας.

Ο Θανάσης Ιντζόγλου ήταν μέλος της ομάδας του Πανιωνίου που τερμάτισε στη 2η θέση τη σεζόν 1970-1971.

Πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ ύποπτος για δολοφονία

Μπλεγμένος σε υπόθεση δολοφονίας βρίσκεται ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Νίκολα Μάλμπασα. Στις 8 Ιουλίου στην πόλη Ζεμούν στη Σερβία έλαβε χώρα η δολοφονία του 47χρονου Ιγκόρ Νέσκοβιτς.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα σερβικά ΜΜΕ, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Νίκολα Μάλμπασα βρισκόταν μαζί του στο αυτοκίνητο με τους δύο άνδρες να διαπληκτίζονται για ένα χρέος. Ενώ, στο καθαρά αθλητικό σκέλος, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή αναβλήθηκε οριστικά.

Ο Μάλμπασα φέρεται να μαχαίρωσε αρκετές φορές στο στομάχι τον Νέσκοβιτς, ο οποίος είναι άτομο του υποκόσμου έχοντας απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν. Έπειτα ο Μάλμπασα, ο οποίος θεωρείται ο βασικός ύποπτος, φέρεται να διέφυγε.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, που αγωνίστηκε με την κιτρινόμαυρη φανέλα τη σεζόν 2005-2006, καταθέτει σήμερα Τρίτη (21/7) στον εισαγγελέα για το έγκλημα αυτό.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share