Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός στη Νίκαια: Βρέθηκε χειροβομβίδα μέσα σε πλυντήριο

Τι συνέβη;

26 Ιουλίου 2020 10:27
Συναγερμός στη Νίκαια: Βρέθηκε χειροβομβίδα μέσα σε πλυντήριο

Συναγερμός σήμανε πριν λίγη ώρα στη Νίκαια όταν χειροβομβίδα εντοπίστηκε σε χώρο πλυντηρίου αυτοκινήτων στη Γρηγορίου Λαμπράκη.

Στο σημείο σπεύδουν στελέχη του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών καθώς και στελέχη του Ελληνικού Στρατού προκειμένου να παραλάβουν με ασφάλεια τη χειροβομβίδα.

Για λόγους ασφαλείας έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη Γρηγορίου Λαμπράκη στο ρεύμα προς Νίκαια από το ύψος της οδού Παύλου Φύσσα.

36χρονη έπεσε στη θάλασσα στον Πειραιά - Ανασύρθηκε από υπάλληλο security

Πειραιάς: Σώα και καλά στην υγεία της είναι μία 36χρονη αλλοδαπή η οποία υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έπεσε σήμερα το πρωί στη θάλασσα κοντά στο λιμενικό φυλάκιο του Αργοσαρωνικού.

Η 36χρονη ανασύρθηκε με τη συνδρομή υπαλλήλου εταιρείας security, έχοντας τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε προληπτικά με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «ΘΡΙΑΣΙΟ» Ελευσίνας.

"Χαιρετώ τους πιο κ@@λιάρ@δες δημοσιογράφους": Ατάκα έπος ψαρά σε δημοσιογράφο του ΑΝΤ1!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το πρωί της Παρασκευής στον αέρα της εκπομπής "Καλοκαίρι Μαζί"!

Ο Λάζος Μαντικός φαίνεται ότι έχει το "μαγικό ραβδάκι" αφού μετά το γουρούνι που του είχε επιτεθεί σε live μετάδοση τον περασμένο χειμώνα, ξαναχτύπησε με ψαρά στο Πασαλιμάνι!

Συγκεκριμένα ο ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 την ώρα που χαιρέτησε τον βοηθό του ψαρά, Νίκου Νίκου, στον Πειραιά εκείνος τον καλημέρισε λέγοντας "Χαιρετώ τους πιο κ@@λιάρ@δες της ελληνικής τηλεόρασης"... Όπως ήταν λογικό άπαντες ξέσπασαν σε γέλια!

Δείτε την επική ατάκα στο παρακάτω βίντεο μετά το 02:38:00

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share