Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024

Κοινές διακοπές στην Αντίπαρο για Κυριάκο Μητσοτάκη και Τομ Χανκς

«Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον είναι πλέον υπερήφανοι Έλληνες πολίτες»

26 Ιουλίου 2020 10:01
Κοινές διακοπές στην Αντίπαρο για Κυριάκο Μητσοτάκη και Τομ Χανκς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φωτογραφία με τα... ελληνικά διαβατήρια ανά χείρας, έβγαλαν ο Τομ Χανκς και η σύζυγος του Ρίτα Γουίλσον (οι οποίοι έδωσαν μάχη και με τον κορωνοϊό πρόσφατα) με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα.

Οι τέσσερις τους συναντήθηκαν στην Αντίπαρο, όπου ο διάσημος ηθοποιός και η σύζυγος του περνούν τις διακοπές τους.Η βραδιά κύλησε χαλαρά με συζήτηση για την τέχνη, την πολιτική και την Ελλάδα.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός άνεβασε τη φωτογραφία στο Instagram γράφοντας: «Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον είναι πλέον υπερήφανοι Έλληνες πολίτες».

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου, τόσο ο δημοφιλής ηθοποιός όσο και η σύζυγός του πολιτογραφήθηκαν Έλληνες πολίτες, με πρωτοβουλία του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος είχε κάνει τη σχετική πρόταση στον ηθοποιό κι εκείνος είχε δεχθεί με χαρά.

H Ρίτα Γουίλσον έχει ελληνικές ρίζες, αφού η μητέρα της κατάγεται από την Ηπειρο ενω ο Τομ Χανκς αγαπάει πολύ την Ελλάδα και τους ανθρώπους της και περνάει πολλά καλοκαίρια στην Αντίπαρο όπου έχουν το εξοχικό τους.

Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον: Η νέα τους "μάχη" κατά της πανδημίας

Μια σημαντική προσφορά στον αγώνα των επιστημόνων κατά του κορωνοϊού αποφάσισαν να κάνουν ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουλίσον δωρίζοντας πλάσμα προς ανεύρεση του "πολυπόθητου" εμβολίου. Να υπενθυμίσουμε πως ένα μήνα πριν το ζευγάρι είχε επιστρέψει στο Λος Άντζελες αφού νίκησε τον κορωνοϊό.

O Χανκς σε πρόσφατες δηλώσεις του είπε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του προσφέρθηκαν εθελοντικά για να δώσουν πλάσμα αίματος.

«Πολλές είναι οι ερωτήσεις για το τι κάνουμε τώρα; Υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε; Ναι. Στην πραγματικότητα, μόλις ανακαλύψαμε ότι έχουμε τα αντισώματα. Δεν μας πλησίασε κανείς, μόνοι μας είπαμε: “Θέλετε το αίμα μας; Μπορούμε να δώσουμε πλάσμα;”», είπε ο ηθοποιός.

Ο Χανκς μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από τη στιγμή που αυτός και η σύζυγός του δώρισαν το πλάσμα και το αίμα τους. «Εδώ είναι η σακούλα πλάσματος της περασμένης εβδομάδας. Τέτοια τσάντα! Μετά τη γραφειοκρατία, είναι τόσο εύκολο να πάρεις έναν υπνάκο».

Χαριτολογώντας και με το χιούμορ που τον διακρίνει ο ηθοποιός είπε πώς έχει έτοιμο το όνομα του εμβολίου αν αυτό προκύψει από το δικό του πλάσμα αίματος. «Στην πραγματικότητα θα το δίνουμε σε μέρη που πιστεύουμε πώς θα λειτουργήσει και θα ήθελα να ονομαστεί “Hank-ccine”», είπε χαρακτηριστικά.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share